Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 6341 ggr
MP160
7/1/10, 3:16 AM

Månadens Mus - Juli!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Grattis till Citronpaj, som vann månadens mus juli, dock avled han tyvärr några dagar efter han anmäldes till tävlingen. Sov gott Citronpaj, mys och lek massor på dom evigt gröna ängarna! Stor tröstkram till matte Vattnadal!

Månadens Mus Juli - Citronpaj

"Sitter äntligen vid rätt dator, där det finns ett nytaget foto av min gammelgubbe. Han heter vattnadals Citronpaj, och är född 07-08-06, alltså nu 2 år 10 mån oxch 2 v gammal. Färgen är argente creme och hårlaget långt.

Han bor med en fru, men får inte till det längre, så hans sista kull blev X-kullen, där jag har 3 hanar sparade och 2 honor.

Han har alltid varit en snäll, lugn och trygg mus. Trivs bra i sin bur, med bröder länge, sedan av och till med söner, till det sista året då han haft fruar av och till hela tiden. Han älskar att mysa i handen, särskilt nu på ålderns höst, eller vinter nästan, då han har svårt att hålla värmen själv.

Han behöver hjälp av sin fru att putsa svansen och pälsen baktill, och klorna börjar bli långa. Rumpan börjar bli lite ostadig, men än så länge har han livsgnistan kvar. Han älskar att äta, och får givetvis lite etxra gott för det mesta nu för tiden."

Annons:
kent
7/1/10, 9:58 AM
#1

grattis till citronpaj och elin Skrattande….Gråtersov godt citronpaj.

LillyB
7/1/10, 10:06 AM
#2

Grattis!! RIP <3

\\\\\\\\\\\\\\\\_

Mvh Lilly - Sajtvärd på Bullhundar iFokus

StillaSinnet
7/1/10, 12:12 PM
#3

Åh, grattis!!! Han var så underbar <3!

Medarbetare: Yoga & meditation i Fokus
Medarbetare: Stenar i Fokus
Driver http://www.StillaSinnetDegerfors.dinstudio.se
Reiki Master, kristallterapeut, Barnyogalärare

ajanki
7/1/10, 3:21 PM
#4

Grattis Elin och Citronpaj!!

Vila i frid lilla gubben…

Vattnadal
7/1/10, 3:43 PM
#5

Tack alla! Han ligger i frysen och väntar på att jag ska bestämma var jag ska göra djurkyrkogård hemma. Inte många möss begravs hos mig, men han är en sån!

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Upp till toppen
Annons: