Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 2509 ggr
ajanki
2013-08-07 09:51

Månadens mus Augusti 2013

Grattis till Cedriel och matte hejkomochhjälpmig!

Den här lilla killen heter Cedriel, född 2013-02-23, och han är min allra, allra sötaste mus (men jag viskar det bara tyst i hans öra så att inte de andra mössen hör!)

I grund och botten är han egentligen en blyg viol även om det inte märks så ofta. Ibland förstår han inte alls varför i hela friden jag kommer och knackar på mitt på dagen eller varför han skulle komma upp i handen när han ligger och sover som allra bäst! 

Då kan man få sig en blick som allt för tydligt talar om för en att man nog inte är riktigt klok. Det kan behövas lockas, pockas och fjäskas på alla de möjliga sätt när han är på det humöret men det får ta den tid det tar - han är en mus värd att vänta på!

Morgon och kväll är en annan femma, då vill han mer än gärna vara med. På grund av hans bestämda åsikter om när och hur det egentligen passar att umgås och hans numera ganska väldresserade matte har Cedriel blivit "frukostmusen". Då passar det sig minsann (!) och han springer omkring som en liten galning på matbordet och lever rövare, läser tidningen, sitter på axeln eller klänger på händerna och tigger mat.

Innan han hade fått sitt nuvarande namn kallades han för Pandan pga av hans fläck över ena ögat och hans rätt roliga teckning som på något vis påminner lite om en panda. Teckningen på baken inkluderar bland annat en prick som är supergullig - det tycker hans helt och hållet opartiska matte iallafall😇

cedrielsotmus.jpg

Text & foto: hejkomochhjälpmig

Annons:
ajanki
2013-08-07 09:52
#1

Grattis!

Jättefin bild på en supersöt musling!!

hejkomochhjälpmig
2013-08-07 10:23
Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.
#2

Tack så mycket!!! :D :D :D Ska berätta detta för Cedriel så fort jag kommer hem! Hihi.❤️

Här är hans rump-prick föresten:

Grodan
2013-08-07 13:04
#3

Grattis! Helt bedårande bild och mus och berättelse!


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

hejkomochhjälpmig
2013-08-12 12:11
#4

#3 Tack så mycket! :')

Upp till toppen
Annons: