Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 2261 ggr
ajanki
11/1/13, 8:47 AM

Månadens mus November!!

Stort grattis till Hanna och matte cessi!!

Hej! Mitt namn är Hanna och jag fyller snart 2,5 månad! Jag föddes i en djuraffär här i Åbo men för ungefär 3 veckor sedan så flyttade jag tillsammans med mina två systrar till ett nytt hem. De första dagarna tyckte jag att det var lite läskigt här: ett nytt bo som var mycket större än mitt gamla, en massa ny mat som jag aldrig hade smakat på förut och så en ny matte såklart, som luktade lite konstigt och gjorde märkliga ljud när hon pratade med mig. Nu har jag dock vant mig. Min matte tycker väldigt mycket om mig, det märks, för hon tar alltid upp mig i handen för att pussa mig. Till en början undrade jag vad hon riktigt höll på med, för ingen hade gjort så mot mig förut, men nu tycker jag att det är mysigt faktiskt. Jag kommer t.o.m. upp i handen frivilligt när jag känner för det.

För det mesta så tycker jag dock om att springa runt i buren och klättra på en massa saker. Finns det en möjlighet att klättra så klättrar jag helt enkelt! Jag skulle gärna vilja utforska hela det här stället jag bor på, men än så länge får jag bara vara inne i köket. Matte säger att det beror på att en gammal mustant bor i vardagsrummet och tydligen är hon lite känslig för sjukdomar. Fjantigt tycker jag! Visserligen hade jag mask i magen och så nös jag litegrann när jag kom hit, men nu är masken borta och jag har inte nyst den senaste veckan heller, sådeså!

Om jag skulle vinna titeln ”Månadens mus November” så skulle både jag och matte bli himla stolta (och kanske lite malliga), så snälla, rösta på mig ♥

Text & foto: cessi

Annons:
ajanki
11/1/13, 8:48 AM
#1

Grattis!! Underbar berättelse och jättefin mus❤️

[cessi]
11/2/13, 8:02 AM
#2

Åh tack! :D ♥

[cessi]
11/2/13, 8:02 AM
#3

Åh tack! :D ♥

Velinga1984
11/2/13, 9:32 AM
#4

Grattis 😃

Grodan
11/11/13, 9:10 PM
#5

STort Grattis! ❤️Jag röstade ju på Hanna! ❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

Upp till toppen
Annons: