Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen

Om sajten (INFO) Avel & Uppfödning Beteende, hälsa & skötsel Bur, strö, inredning & tillbehör Fikarummet! (OT) Kluringar Filmer Fotografier Förening, utställning & träff Genetik, färger, hårlag och teckningar In Memorian Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner Leksaker och aktivering Länkar | Links Mat och utfodring Möss med djur och människor Namnförslag & namnförklaring TÄVLINGAR Ö Gamla tävlingar
Beteende, hälsa & skötsel

Fungerar det med två hanar?

2013-01-14 13:55 #0 av: jossans

Hej!Skrattande

Jag har en liten kille på tre månader men har funderat på att skaffa en till så att han får en liten kompis nu när jag precis köpt större bur. Hur skulle det att fungera om jag skaffar en till kille? Skulle det fungera eller är det sällan det gör det när det gäller två hanar?

Anmäl
2013-01-14 13:59 #1 av: Lamina

Obesläktade hanar går sällan/aldrig ihop.  Faktum är att det är inte ens särskilt vanligt att bröder fungerar ihop hela livet. Så jag skulle rekomendera dig att köpa en till bur om du vill ha en till hane.

//Lamina

Before we work on artificial intelligence, why don't we do something about natural stupidity?

Anmäl
2013-01-14 14:04 #2 av: jossans

Okej, då vet jag det!
Tack för svaret:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.