Rå kyckling
Hej!
Vet att åsikterna går lite isär här, men hoppas på ett trevligt debattklimat. Frågan är vilka som ger rå kyckling till sina möss och vilka som avstår? Rått kött är ju alltid bättre, men kyckling ska ju vara lite.. annorlunda. Hur tänker ni angående salmonella osv?
/en som funderar på att ge mina men inte vet om jag vågar!
p.s. Stormen nådde aldrig Åbo riktigt, men jag hoppas att ni i södra Sverige klarade er bra ❤️
Skulle det finnas salmonellasmittade kycklingar så skulle fabriken stängas ner och det skulle visas på nyheterna i en vecka.. Blir (det friska) djuret smittat av salmonella så blir djuret lite lös i magen..
Salmonella är inte direkt något att oroa sig för ;)
Rått, såklart.
MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus
Okej, så möss påverkas alltså inte på samma sätt? 👍🤔
Jag är så glad att jag hittat MUSH kycklingorganmix. Då slipper jag mixa o kladda i onödan. Alla mina djur äter glatt av detta. Inte för ofta, lever skall inte ges för ofta.
Så, ja, jag ger mina rå kyckling. Massor. Kycklingben, vingar, hjärta, mage och lever.
Är annars kyckling bra för immunförsvaret eller är nötkött och lax bättre då?
#4 Kyckling är bra kött, nyttigt och gott. Så jag ger hellre det än annat faktiskt. Lax är inte kött. Lax är lax. 😃