Månadens mus

Månadens mus; Augusti!

2006-08-01 22:04 #0 av: Grodan

Månadens mus för Augusti blev GUSTAV!!!

Månadens mus för Augusti månad blev Musans bidrag

  Gustav i rabarberlandet
Musan berättar...
 

Gustav (som heter Cassis på registreringsbeviset) är en fantastiskt charmig muskille som är uppfödd av Sophie Nilsson. Han är född 22 januari -06 och hans pappa är Morakullan's Geranimus och hans mamma heter Fiona.

Han är en väldigt mysig mus som älskar sällskap. Han är en mästare på att bygga bo och möblera om i buren så att det blir precis som han vill ha det. Att han har en egen bur med tre rum och diverse tunnlar och rör verkar inte vara något problem när han flyttar runt sina saker.

Gustav har varit på utställning en gång då han var 4 månader. Det var Sydsveriges Smådjursvänner som arrangerade utställningen och Désirée Lennklo var domare. Det var första utställningen både för honom och för oss och när dagen var slut så åkte vi stolta hem med BIS-rosetten hängande på hans transportbur.

Nu så väntar nya äventyr för Gustav... och oss. I slutet av augusti bär det av till musutställningen i Stockholm. Dessutom så ska han då få sällskap på hemresan av två vackra siamesflickor från Finland. Tanken är att han någon gång senare i höst ska få bekanta sig lite mer med i alla fall en av dem.

Stort tack till Sophie för denna underbara mus! Han är en pärla!

___________________________________________________________________

Delta med mus-foto till månadens mus-foto-tävling!

Varje månad får ni sätta in erat bidrag till nästa månads musbild. Juryn (Grodan, mandymoo och Staffan) utser månadens bild som vinner ära i all evighet Flört I slutet av året kommer någon av dessa bilder koras till årets musbild. Det kommer ni; medlemmar i musifokus få rösta om! Årets musbild kommer förutom äran vinna ett musligt pris!

Så! In med bidrag till månadens mus!

Obs! Ett bidrag / person gäller! Välj ett foto som är ca 800 pixlar brett - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma små bilder.

Erat bidrag lägger ni i forumstråden för den månad det avser ända fram till den 25:e i varje månad. Skrattande

Relaterade länkar

 

Av: Grodan

Datum för publicering

  • 2006-08-01

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2006-08-02 00:52 #1 av: maddemusen

GRATTIS! Så fin bild!! Så söt liten mus!!

Anmäl
2006-08-02 01:41 #2 av: Musan
musagility.bmp

Tack! Ja, en riktig liten sötnos är han. Och dessutom charmig och trevlig på alla sätt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.