Annons:
Etiketter10-månadens-musartiklar
Läst 2493 ggr
ajanki
1/26/14, 12:05 PM

Månadens mus Februari 2014

Grattis till Björndalens Honey Crisp och matte ariama!

Jag tror att jag kan kröna Björndalens Honey Crisp till min bästa mus, även om hon har stark konkurrens av två andra oerhört mysiga och trevliga möss, och ännu ett gäng härliga mysmöss i kölvattnet.

Crisp är Recessive Yellow satin långhår, och ett år och två månader gammal. Pigg och glad och rolig. Hon tycker mycket om människor, och har en underbar förmåga att visa när hon blir glad! Och det blir hon när jag kommer, eller när hon får hälsa på barn som kommer hit.

Det riktigt lyser om henne, när hon får "charma in sig" i små barnahjärtan, jag måste bara skratta varje gång jag ser det!

Hon, som alltid kommer när jag ropar, kommer även om hon är i famnen på något barn, men säger då bara hej, och vänder, och talar om, att HÄR vill jag vara, jag vill vara KVAR här, det är KUL. Och så "lyser" hon, sådär som bara hon kan göra. Det liksom glittrar om ögonen på henne.

Crisp är verkligen en älskansvärd liten mus, alltid på gott humör, aldrig några sura miner, söt som socker och full av glad charm.

Jag är bedårad - ända sedan hon var liten - och den dag hon går bort, kommer matte att gråta en skvätt… men det hoppas jag verkligen dröjer länge än.

Crisp har också fått en kull, och jag har som väl är avkomma efter henne.

Mamma Björndalens Honey Candy är förresten med i Månadens senior denna månad.

jancrisp2.jpg

Foto & text: ariama

Annons:
ajanki
1/26/14, 12:05 PM
#1

Grattis! Underbar berättelse om en vacker mus😍

Grodan
1/26/14, 6:32 PM
#2

Grattis! ❤️


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

ariama
1/26/14, 6:41 PM
#3

Tack! Härligt att vinna i sådan stenhård konkurrens 😃! Hur som helst, hon är värd att vinna, min vackra härliga glada gosegumma.

Littlem
1/28/14, 11:50 PM
#4

Grattis till matte och söt musa :)

ariama
1/29/14, 4:24 AM
#5

Hej Littlem ❤️! Och tack.

Upp till toppen
Annons: