Förening, utställning & träff

Vart hittar man info om uställningar?

2012-04-29 14:08 #0 av: Velinga1984

Jag har sökt musifokus upp och ner, på Svemus hemsida upp och ner. Men hittar inte infomationen som jag vill ha.

Var uppe i Karlskoga igår, drygt 3 timmars bilfärd hemifrån och insåg att det var riktigt trevligt med hjälpsamma människor. Tack till er! Men jag vill också ställa ut mina flickor, 4 flickor är reggade men 2 är inte reggade. Blev t om medlem i Svemus idag just enbart för att kunna ställa ut så nu vill jag veta vart det kommer vara utställningar 2012. Vart hittar man den infon :)

 

Anmäl
2012-04-29 18:41 #1 av: Grodan

Här och på SVEMUS hemsida. Jag försöker ha en aktuell lista i den här tråden: Evenemang.

SVEMUS hade styrelsemöte idag. Jag vet inte vad som bestämdes. Planeringen är lite bruten just nu. Med säkerhet vet jag att det blir SM i Eskilstuna en helg i September. Nu vår och sommar ser det lite förvirrat ut dock...

Men jag kan känna att bara ett medlemsmöte med fika och prat kan duga gott om man inte orkar ordna utställning. Det var länge sedan SVEMUS hade medlemsmöte.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-05-02 10:20 #2 av: Grodan

Ser nu att du bor i Falköping. Det är inte så väldans långt från Vårgårda och Göteborg. Däri trakten finns de flesta musägare just nu.

Sånt där går ju i vågor. Nu ligger drivkraften hårt där nere, så ni kan säkert hjälpas åt att ha en utställning.

Jag önskar jag kunde anordna en här i 08, men vi är få aktiva här just nu. Och domaren jag ville skulle döma Standard har sagt nej.

men man behöver inte alltid ha utställning. Det är ganska mkt som ska ordnas och jag kan tycka att det är ganska jobbigt att fixa utställning. Man kan ju ha bara en träff. En liten mässa. En kurs. En fika. Vad som. Med tema möss. Jag kommer gärna.Skrattande

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-05-02 10:27 #3 av: Velinga1984

Jaa, runt omkring mig finns det massa musmänniskor :) Är gärna med på saker, får man starta en tråd om det Grodan? :) Att söka efter intresserade i Västra Götaland? :)

Anmäl
2012-05-02 10:31 #4 av: Grodan

#3 Självklart!!! Skrattande

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.