Beteende, hälsa & skötsel

Mössen utomhus, hur vågar ni? :P

2012-05-16 17:18 #0 av: Sara B

Måste bara fråga en liten fråga som jag tänkt på ofta... Hur vågar ni släppa ut mössen ute i gräset? =o
Haha låter som en beklagning nästan men det är det absolut inte skulle gärna testa att släppa ut Lotus i gräset o fotografera! :)
Jag tror att Lotus som är min älsta mus skulle springa till mig o söka trygghet men man vet ju aldrig hon skulle ju lika gärna kunna bli skrämd av en fågel eller något o springa all världens väg...

Har ni någon inhängnad ni sätter upp för säkerhets skull eller hur gör ni? :P

Anmäl
2012-05-16 17:30 #1 av: Minoth

Jag sätter dom alltid på någon "höjd" så dom måste ta sig ner för att kunna rymma :) Är alltid redo att fånga in dom också när jag tar kort.

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl
2012-05-16 17:42 #2 av: Sara B

Hmm dags att leta efter stubbar o stenar att sätta dem på asså ;D Men usch vet inte om jag är för feg... Blir lotus som får komma ut i så fall de andra två är nog för spralliga :P Vi börjar med den inglasade balkongen vet ja xD

Anmäl
2012-05-16 17:45 #3 av: Minoth

#2 hahaha man måste ju inte någonting om man känner sig osäker :) 
Jag tycker det är kul att fotografera ute.

Annars om jag bara vill ha dom i solen brukar jag ställa ut ett bord (som jag sitter och vaktar) och lägga upp massa grenar och grejor, och ett hus med bomaterial att vila sig i :) Dom brukar uppskatta det väldigt mycket!

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl
2012-05-16 17:55 #4 av: Sara B

Haha ne de e klart ;D Men vafan jag är fotograf o skämms verkligen över att ha så lite serriösa bilder på mina små sötisar =o Hade typ 5 serriösa bilder på porsche bara innan hon dog =/  
Älskar ju att fota utomhus! :)

Anmäl
2012-05-17 05:09 #5 av: Grodan

När det är tillräckligt varmt och jag har något trevligt ute att fotografera mössen på kan jag ta dem med ut, annars inte.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.