Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Säljes, Zeus

2012-06-13 20:36 #0 av: Aztrya

Så, då jag mer och mer inser att det väldigt simpelt är så att jag inte har nog med kunnskap för att äga mus och jag tycker det är synd att han inte har en ägare som kan behandla honom så som han behöver, så säljer jag honom nu för 1 krona. Mest vill jag bara att han ska komma till ett bra hem hos någon som har kunnskapen, och kanske möjligheten att se om det går att sätta ihop honom med någon annan pojke.

Han är väldigt snäll, har aldrig bitit någon, men han är inte helt handtam. Tar man upp honom spenderar han större delen i din hand att försöka ta sig ner igen.

Han finns i göteborg.

Anmäl
2012-06-13 20:39 #1 av: Toxxic

Jag tycker att det är synd att ge upp pga okunskap när det finns så himla mycket lättillgänglig information att ta till sig. Bara på denna sida finns ju egentligen allt du behöver veta för att ta hand om en mus på bästa sätt Skrattande

Anmäl
2012-06-13 20:41 #2 av: Grodan

Fick du honom frisk?

Tänkte på den här tråden: LÄNK - där du sökte hjälp

 

Ber också om ursäkt för att vi lät det gå lite för långt i din förra tråd där du försökte sälja honom. Det var inte alltför trevlig stämning i den tråden. Jag är dock glad att du försöker igen. Det finns massor med musfolk i Göteborgstrakten, någon borde kunna hjälpa dig med Zeus.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-06-13 20:44 #3 av: Aztrya

Han verkar må bättre. Sedan det trasiga på örat ramlade av och jag lite lätt lyckades tvätta det (inte lätt då han sprang åt alla håll och kanter :) ) har jag inte sett några nya problem. Gav honom äggula för att få i honom lite extra nyttigheter, planerar på en ikväll också.

Anmäl
2012-06-13 20:47 #4 av: Grodan

#3 Uppdaterade mitt inlägg där lite. Flört

Känner du ingen som har Stronghold hemma? Så att han kan få en dutt i nacken? Jag tror det skulle behövas.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-06-13 20:49 #5 av: Aztrya

Jag har faktiskt det själv, visade sig att min katt hade öronskabb så veterinären skrev ut det (Han var inne för sin första vaccination)

Vet dock inte om jag kan applicera det själv, det var svårt nog på Felix (katten) och Zeus är ju både mindre och rör sig en hel del mer. :/

Anmäl
2012-06-13 20:52 #6 av: Grodan

#5 Ah men det är ju perfekt. Då har du rätt dos.Skrattande

Ta den lilla pipetten. Ta av locket. Ta upp musen. Blås i pälsen mellan skulderbladen så att huden blottas och vänd sedan ner pipetten där och dutta/sätt ner mynningen på pipetten mot huden. TRYCK INTE på pipetten. Lämna bara en blöt liten prick! Så är det klart!

 

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-06-13 21:26 #7 av: Aztrya

Får se om jag kan lyckas få honom att vara stilla länge nog då. :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.