Fikarummet! (OT)

Fotoproblem!!

2012-06-26 21:57 #0 av: MaaariaS

Jag tycker om att ta kort på alla mina djur och idag var det mössens tur.

Mössen sitter jättefint och tittar på mej och nosar,men direkt kameran kommer fram så vänder dom sej om ,gräver ner sej bland blommorna som dom skulle fotas med idag.

Tar sedan en lite paus och raderar några suddiga kort och tittar upp och där sitter musen och tittar på mej och poserar sååå fint.

Tar då upp kameran igen,det tog en sekund så hade hon grävt ner sej bland blommorna igen.Då gav jag upp.

Jag älskar mina barn, men en kan ju bli galenSkrikandesOskyldigTungan ute

 

 

Medarbetare på Chinese crested ifokus.

Anmäl
2012-06-26 23:49 #1 av: Grodan

Haha, ja, man får träna så att man får in tekniken. Sen beror det lite på vad för kamera man har och hur man beteer sig.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-06-27 08:01 #2 av: Velinga1984

haha säger som Grodan, allt hänger typ på kameran och din teknik. När alla mina möss fotas samtidigt så sker det på rymningsäkra ställen. Fotas en eller två så tittar jag alltid via kameran. Försöker provfota innan musen kommer på plats så jag slipper ändra inställningar under fotografering. Sen får man räkna med vissa kort som blir dåliga, så är det när det rör sig om levande varelser ;)

Anmäl
2012-06-27 17:04 #3 av: MaaariaS

Ja jo kameran är väl inte världens bästa(ej systemkamera) Jag får väl hålla på och testa mej fram vad  som funkar bästGladSkruttungarKyss

Medarbetare på Chinese crested ifokus.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.