Mat och utfodring

Färska bär

2012-07-25 22:08 #0 av: Grodan

Testar mig fram lite vad mina musar gillar för bär. Jordgubbar fick de när de var mogna, några gillade det. I a f andra gången de fick det.

Nu är svarta vinbären mogna så nu ska de få smaka på det.

Hoppas också kunna hitta en skog med blåbär snart. Finns inte en enda skog här...

Björnbär blir det ev sen...

Vad ger ni era möss för färska bär? Vad tycker mössen?

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-07-25 22:36 #1 av: Charlie2006

Mina får jordgubbar, och dom kommer få blåbär när dom är mogena. :) Vinbär har jag inte vågat på att ge, funkar röda vinbär till mössen? Har nämligen i överflöd här hemma, och skulle vara super om dom gick åt till mössen. :)

Jordgubbar är sådär enligt mina möss, dom äter det om det inte finns någon annat som erbjuds, men blåbär är mums. Ellerfall när jag tinat upp några, och gissar på att dom kommer tycka dom färska är mycket godare. :)

Anmäl
2012-07-26 00:26 #2 av: Camillhe

Jag försökte skämma bort mina råttor med ljuvliga svenska jordgubbar på midsommarafton. De bortskämda odjuren tog gärna emot jordgubbsbitarna men kastade sen dom på mig, och på golvet, och på hunden. Jag TROR de ville säga ngt med det men vad vet jag inte. Haha.

Lite OT, men det var sjukt roligt, de har aldrig kastat mat på mig innan.

Anmäl
2012-07-26 01:50 #3 av: Lamina

#2 ASG! Skrattande

//Lamina

Before we work on artificial intelligence, why don't we do something about natural stupidity?

Anmäl
2012-07-26 02:02 #4 av: Grodan

Mina gubbar var inte riktigt riktigt söta förrän för ca 1½ vecka sedan. Och då hade jag i stort sett redan skördat 3/5. Vet inte om det var regnet som gjorde att 2/5 ruttnade bort också... men tyvärr mognade i a f de ätliga innan de blev fullt söta... Kanske var därför mössen inte tyckte om de första gubbarna de fick, men sedan ville ha omgång 2.

Om det inte var det gamla vanliga, första gången äter vi inte ny mat... Sant, de här mössen jag har nuhar inte fått gubbar förut.

Alla påttisarna åt sina gubbar med förtjusning dock. Ingen kastade någon gubbe. Sånt pysslar inte mina mjuksvansingar med. Tungan ute

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.