TÄVLINGAR

Oktoberveteranen

2012-09-01 08:49 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/9

Varje månad har vi tävlingen månadens veteran. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin tammus, som får vara som yngst 15 månader, samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Endast tammöss 15 månader och äldre
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens veteran avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/9 (omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

 

Anmäl
2012-09-02 20:30 #1 av: ariama

För en gångs skull ska jag vara med här. I en hyllning till min söta Finemang.

Hon är född 1:a maj 2011, och är alltså nu 1 år och 4 månader. För en månad sedan hände något märkligt! Hon fick en tumör, en knöl vid på magen vid jumsken. Buhuuuh! Nää!! Min fina Finemang!

Upptäcktes den 4 aug, bara som en liten aning, men jag såg att det var på gång. Mycket riktigt så växte den till sig lite sakta. Tio dagar senare var den stor som en liten ärta, alldeles rund och hård under huden. Men besvärade henne inte ett dugg, vad jag kunde upptäcka.

Den 19 augusti börjde jag undra igen, kunde det vara så att den minskade igen!??

Den 24 aug var jag säker, den var på tillbakagång! Och idag har den varit helt försvunnen, puts väck, i åtminstone en vecka.

Idag är Finemang bara finemang. Inte tillstymelse till någon knöl någonstans. Pigg och glad, goa fina ögon som vanligt, fulla av vänlig livslust. Så hon får vara med i månadens veteran, tycker jag. Kyss

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.