Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Zebramöss till salu

2012-09-24 19:39 #0 av: Tsunamis

Har nu lite ungar som behöver nytt hem. De finns i Göteborg och jag säljer helst till personer med tidigare erfarenhet av zebramöss eller dem som vet vad det innebär att hålla lite mer exotiska gnagare. Zebramöss är fredliga och oerhört vackra att titta på men är just det - tittdjur och inga keldjur. De är mycket aktiva i buren och bygger otroliga bon om de får tillgång till gräs & hö.

2 hanar - 4 veckor

1 hane, 1 hona - 6 veckor resp 4 veckor. Hanen är obesläktad och kommer från Kent. De sitter inte ihop än men sätts ihop på begäran.

100:- /st.

MvH   SE-Tsunamis   hemsida   ~   email   ~   Facebook
Sajtvärd på Gerbiler ifokus

Anmäl
2012-10-08 22:06 #1 av: Nazuna

Hej, kan transporten till Stockholm arrangeras nästa ti 16.10. när jag kommer från Åbo/Fin till en dagsresan till staden? Skulle sååå gärna köpa ett par, hona+hane till avel! Jag har ett uppfödarnamn Sakuran och behöver nytt blod till mina linjer :)

Skicka gärna e-mail: sakuran @ hiiret.fi Tack! H.Karina

Anmäl
2012-10-09 09:27 #2 av: Tsunamis

#1 Hejsan, är ledsen med honan/hanen är sålda. Jag har däremot yngre ungar som kan flytta nästa vecka och där finns det fler honor (såg att du söker efter honor främst).

Men jag vet inte riktigt hur transport kunde lösa sig för Gbg-Sthlm är en ganska lång sträcka. Jag tittade på djurtransport.ifokus men hittade ingen som skulle mellan Göteborg och Stockholm den 16/10. Du kan kanske starta en tråd och fråga där?

MvH   SE-Tsunamis   hemsida   ~   email   ~   Facebook
Sajtvärd på Gerbiler ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.