2012-09-26 08:32 #0 av: ajanki

 

Detta var min fina Kaffe, Goldens Imzi i de fina pappren. Jag föll för henns chokladbruna färg i en lätt vågig päls i kombination med de enorma öronen, min spontana tanke var just Dumbo men då jag aldrig använder samma namn två gånger på ett djur så fick det bli Kaffe. Hon blev bara 4 månader för tyvärr gick hon vidare till de eviga markerna i somras utan att ens säga hej då. Kortet beskriver henne hur hon var hemma, hon låg gärna i handen och myste mellan sina utflykter. Utställningen provade hon på en gång och berättade för mig att det var inte alls hennes grej, hon trivdes bäst hemma.

--------------------------------------------------------------------------

 

Här är min lillebrors sötnos Viol. Hon och hennes syster kom till oss för lite mer än tjugo dagar sedan och jag har nog aldrig träffat på en socialare och trevligare mus. Hon är väldigt liten i växten jämfört med de två andra hon bor med, men hon är ändå den tuffaste och som vågar klättra högst och på den smalaste grenen.
Viol älskar att tvätta ens fingertoppar och ifall man håller i henne vill hon alltid klättra upp och sätta sig på ens axel och snusa förtjust i ens öra. (vilket kittlas något fruktansvärt <3) Hon är väldigt aktiv och sitter inte gärna still, men då och då kan hon få för sig att mysa ner sig i ens handflata och bara ta det lugnt. Hon är verkligen en toppenmus!

------------------------------------------------------------------------

 

Ettåringarna Glow och Glaze får vara med och tävla denna månad. De heter förstås Honey Glow (hona, löper ej vid fototillfället Flört ) och Honey Glaze (hane).

De är ett härligt och mysigt syskonpar (som förstås INTE går tillsammans i vardagslag) i den härliga färgen recessiv yellow och pälseffekten satin.

Snälla, trevliga, kommunikativa och mysiga. Tillhör de allra första recessiv yellow jag fick fram, och jag är nöjd med både färg, typ och temperament. Dock kan Glaze bli lite orolig i nya situationer, han kunde vara tryggare, men man kan ju inte få allt vid första försöket Flört.

De är helt enkelt bedårande hjärteknipande hjärtemöss som jag tyckerväldigt mycket om!!! Kyss

----------------------------------------------------------------------

 


Hade pratat med Patricia om denna kille i ett par veckor. Fick träffa tre härligheter. Denna kille var så mjuk att hanter i dag. Tassdarr och lade sig direkt till rätta för att bli lite kliad Kyss. Och vem kan säga nej till de där morrhåren. Så han är en av de jag plockade med hem från Sm.

---------------------------------------------------------------------

 

 

Denna otroligt söta och snälla tjej har bara bott hos mig ett par dagar men hon knep tag i mitt hjärta på en gång!! Hennes pappa kommer från mig (och bakåt bakom honom flera stycken) och jag blir så full i skratt hur lik hon är många av dom i sättet och minspelet!!

Det känns som om vi har varit bästisar i månader:)

Har döpt henne till HjärtegrynKyss

--------------------------------------------------------------------

Det här är Kate, som jag hämtade hos Ajanki en solig dag i maj. Jag föll så hårt för hennes söta lockar, silvriga färg & nyfikenhet.

Kate är lika underbar idag som då, det enda som skiljer sig är att hon inte längre är ett litet russin.

Katelington, Prinsessan Kate, Krullis, Katiebatie, Katie.

Bilden är tagen i somras, då hon för första gången fick känna på det mjuka gräset i min trädgård.

Kate är min bästa musvän & jag önskar att det fanns 1000 Katies.

(Det får väl bli bebbar då nån gång.)

----------------------------------------------------------------------