Fikarummet! (OT)

planering

2012-10-02 07:53 #0 av: nlinds

Hej och hå !
tänkte bara dela med mig av mina tankar, känner mig lite små töntig sådär när jag planerar hur jag ska fixa burar och inredning och namn åt en mus jag inte har (men kommer skaffa i sinom tid). Jag tycker de flesta har otroligt vackra möss, blir så avundsjuk :D . MEN, jag anser inte att jag är riktigt redo än för jag har mycket kvar att lära. Min framtida mus kommer få det kärleksfullt :3

kram på er !

Anmäl
2012-10-02 19:13 #1 av: Grodan

Du har absolut ingen anledning att känna så. Klart man ska förbereda sig inför införskaffande av husdjur. Jag önskar bara att du inte blir besviken.

Varför bara en mus? (ingen anklagan bara nyfis)

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-10-03 17:10 #2 av: nlinds

en hane hade jag tänkt., eller ev 2 som är avlade för att vara ihop då såklart :) Jag hoppas inte jag kommer bli besviken, jag kommer vänta tills rätt mus dyker upp hehe :)

Anmäl
2012-10-03 22:57 #3 av: Minoth

Jag tänker lite att man inte skall ha bara en mushane om man inte har några andra möss i hemmet... Har man andra möss har dom iaf lite musdofter att hålla koll på.

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl
2012-10-03 23:36 #4 av: Wand

Helt rätt - man måste ju förbereda sig på alla sätt och vis innan man genomför sitt beslut! Mitt första musköp var en riktig impuls. Såg annonsen på blocket och 2 dagar senare hade jag dem hemma i akvariet, innan dess hade jag aldrig haft några seriösa tankar på att skaffa möss då jag hade så många andra djur. 

Men åherregud vad glad jag är över att jag gjorde det, OCH lika glad är jag för Mus iFokus som guidade mig in i musvärlden så snabbt. Kyss

Önskar dig lycka till inför framtida muslingen/muslingarna och hoppas att du hinner förbereda dig ordentligt! Flört

Power is when you've got all the justification to kill,  and you don't

Anmäl
2012-10-03 23:42 #5 av: Grodan

#2 Är du beredd på att de kan bli osams och vilja bo i var sin bur?

Har du luktat på mushanar någon gång?

Dum fråga: har du träffat några möss?

#3 Mycket intressant tanke. Det kan mycket väl vara så också att en ensam hane i ett hem där inga andra hanar finns luktar oerhört starkt. För att locka till sig mushona. (obs! bara en tanke, då flera som haft endast en hane klagat väldigt på lukt)

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2012-10-04 09:35 #6 av: nlinds

Jag är beredd att dela på dem om dom inte kan hålla sams :)
Jag har gått hundlinjen blandat med djursjukvård och har spenderat väldigt mycket tid när jag gick i skolan i "mushuset" som vi kallade det, och ja, mushanar luktar betydligt mer än honor (om det va de su syftade på) grodan ? :)
hmm, då kanske jag får ändra mig, kanske 2 mushonor istället ? Fast jag hade det perfekta namnet på en muspojk, attans haha :D
Men det gör väl inget om en musflicka heter Seamus uttalas (shameus) tihi (A).
Tack så mycket, allihop. Alla tips är välkomna !

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.