Beteende, hälsa & skötsel

tunnhårig

2012-12-13 18:10 #0 av: Josefineeklid

Hej! min kära lilla Isis har börjat tappa väldans mycket päls i nacken och skuldrorna. Hon växer heller ingenting, hon är nästan lika liten som när jag hämtade henne. (alla i den kullen blev små säger uppfödaren, men hon är mycket mindre än sin syster som hon bor med så jag börjar bli orolig)

Varför händer det här? Jag tycker jag ger dom jättebra med mat, ibland kanske jag till och med skämmer bort dom föör mycket.. Kan det vara så att de andra mössen hindrar henne från att äta? Och kan det ha att göra med att hon får för lite näring som hon tappar päls isåfall?

Slänger in den bästa bilden jag kunde få på henne för tillfället (men det syns inte lika väl på den som det gör i verkligheten)

Anmäl
2012-12-13 20:51 #1 av: Grodan

Ser ut som om någon putsar henne mycket noga. Det kan i o f s även handla om skabbkvalster - att hon varit drabbad av det och därför blivit noga putsad på. Jag ser ju inte hudbotten ordentligt, men den ser inte rodnad ut, vilket den brukar göra när de har allvarligt angrepp av skabbkvalster.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.