TÄVLINGAR

Aprilmusen

2013-03-01 18:43 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/3

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/3

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

Anmäl
2013-03-01 19:17 #1 av: Artlink

Amanitas Batman, vilken hjälte!

När bästa frun, TAMs Asta-Kvasta, dog knall fall tog han så hedersamt hand om deras 8 små barn ca 14 dagar gamla. Med hans värme och stora kärlek, och extra välling från mig, klaradde sig alla åtta och är idag vackra 4 veckorsbebisar :)

Batman är en tjusig kille med stort lugn. Bästa tänkbara pappan och värd att få lite uppmärksamhet Hjärta

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2013-03-03 15:50 #2 av: Josefineeklid

Björk, min lilla mysmus. Hon har bott hos oss i några veckor nu och hon visar tydliga tecken på att bli världens bästa mustjej. Hon älskar att sitta på min axel och snusa mig i håret, och hennes rubinröda pärlögon ser på mig med hela världens klokhet och nyfikenhet. Livet i buren är för litet för lilla Björk, hon skulle nog egentligen vilja utforska hela världen! Hjärta

Anmäl
2013-03-04 23:25 #3 av: L8sson

Denna lilla grabb som varit borta i en vecka, antagligen levt på hundmat. Jag har varit på jakt flera gånger och nästan fått tag på honom. Tjock om magen var han när jag en dag satt på toan och han kom fram och jag fick plocka upp honom lätt. Det var som om han gav upp och ville "hem". 

Nu är han ändå cool lugn och det märks inte alls att han varit lös i över en vecka, han insåg nog att dom där människodjuren var något bra att ha ;) 

Anmäl
2013-03-06 20:10 #4 av: Sync

Denna underbara flicka är nu lite mer än fyra månader. Annika heter hon och kommer från Magda. Annika var det lite tvivel om. Det gick upp och ner.. jag blev förr och ibland emot. Nämligen så bet hon mig i början. Det naffsades då och då.. sen blev det massa verkligen hårda stress kraffs i handen så det blev små märken.. Hon har alltid haft en massor av energi men ville helst inte spendera tid med mig. 
På sistone har hon ändrats enormt. Jag är oerhört glad att jag inte gav tillbaka henne till Magda. Annika har nämligen börjat hoppa upp i handen själv, kommit fram till mig så fort jag kommit hem och inte naffsat/bitit mig på ett tag. Det tror jag inte kommer hända framöver heller. Eftersom hon har så himla mycket energi, har jag bestämt mig att börja agility med henne. Det gick sådär i början.. hon lyssnade inte. Men på sistone har det ändrats och hon har börjat fatta! (Med lite godis hjälp då.. Skrattar). Det känns underbart att hon gillar mig så mycket nu. Det märks att hon uppskattar och är glad så fort jag kommer hem.

Saken är, att jag inte gav upp. Därmed fick jag en chans av Annika. Hon kommer inte att ångra sig. Hjärta 

Anmäl
2013-03-09 19:54 #5 av: ajanki

Den här sötnosen heter Ajanki´s Vasti och är en pigg liten tjej på 4 månader.

Hon har inte varit i nån popcornsålder direkt men har varit ganska livlig av sig sen hon var 2-3 veckor.

Hon är oerhört nyfiken på allt som händer runt henne och är gärna med på det jag gör. Det jag gillar väldigt mycket med henne är att hon ser på mig på ett speciellt sätt, som att hon förstår mig!

Anmäl
2013-03-28 09:34 #6 av: [Iyen]


När ska vi börja rösta? =)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.