Fotografier

Min första mus :*

2013-08-14 21:05 #0 av: amandaerslid

Hade tänkt att visa min allra första egna mus :) Hon heter Enma och är värdens mest sociala djur. Kan ju berätta lite :) 

Den 20 December 2012 kommer Elin (AlwaysBFF på ifokus) Hit och ger mig min aldelles egna mus. Jag inredde buren med spån och lite hö, sen fullt med bomull till huset. Hon kom i en liten mobil låda. Och hihi, de var de sötaste jag någonsin sett, en super liten sak tittar upp ur hennes lilla låda. Och jisses där var jag förälskad. Höll på med henne så sjukt mycket, hela tiden faktiskt. Lät henne nästan inte sova, hihi ups OskyldigMen Nu har jag haft henne i flera månader, och har aldrig älskat ett sånt här litet djur mer en henne, min fina söta enma. Dock nu har jag hört att hennes luft rör börjar låta lite. Hoppas det blir bättre annars finns det inget annat sett en att låta henne somna in. Men min fina enma, som alltid klänger sig fast i handen även fast den är en bit upp i luften så gör hon allt för att komma upp och sitta i mitt hår.. HjärtaSnart blir du ett år Partajar hoppas bara att du blir bätte älsklings mus.. 

Anmäl
2013-08-14 21:15 #1 av: [juunii]

Gud vilket söt inlägg!
Håller inte på möss eller likande men föll för rubriken i ''uppdaterade inlägg'' Förlägen

Anmäl
2013-08-14 21:30 #2 av: Grodan

Hihi, håller med. Jättesött inlägg! Hjärta

Håller en tumme hårt för att Enma får vara frisk och leva länge till.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.