Beteende, hälsa & skötsel

Galenmus!

2013-09-14 21:02 #0 av: CaptainBunchie

Har en riktig stuntmus här hemma. Helt galen, inga rädslor verkar det som. Ingen höjdkänsla över huvud taget, utan försöker hoppa iväg från min hand som befann sig kanske 1,2m över golvet. "Som tur var" hamnade hon på burkanten inte så förskräckligt långt bort men for sedan vidare mellan buren och akvariet jag har bredvid. Efter lite akut trixande fick jag tag i henne, men fick hålla rätt stadigt i henne. Sen gillar hon inte alls att bli fasthållen så fick mig ett litet nyp innan jag hann släppa in henne i buren igen. Allt som allt var hon nog ute i kanske någon minut eller två, om ens det.

Hur handskas man med denna sortens möss? Visst har jag inte pysslat med dem så värst så de är supertama, men de andra två går ju åtminstone att hålla i. xD

Usch vad jag hatar att jag inte har pengar nu förresten, kikat ut superfina inredningsgrejer till buren på djuraffären. ;)

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2013-09-14 21:15 #1 av: KickiG

Hur gammal är din stuntmus? 

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

Anmäl
2013-09-14 21:31 #2 av: lol girl

Min ena var så... Tog bort henne tillslut, då hon även hoppade 3 dm...

Anmäl
2013-09-14 21:34 #3 av: Sync

Jag har också haft en sådan. Fick avlivas.. det gick inte att ha i buren till slut då han gnagade sig ur dem.. Ledsen

Anmäl
2013-09-14 23:53 #4 av: Galenidjur

Sådär betedde sig en av mina möss ett tag. Hon kunde t.ex. få för sig att slänga sig ner för mina axlar och glida ner för min rygg eller hänga sig i ett ben ut över en bordskant för att komma ner osv osv. Som tur är lugnade hon dock ner sig efter någon vecka eller så och nu är hon jättemysig! 

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.