Länkar | Links

Död mus får liv igen

2013-10-17 19:13 #0 av: Grodan

Apropå liv och död... så hittade jag en äldre intressant artikel

"Död mus får liv efter 16 år": LÄNK

Handlar om kloning, vilket inte är så nytt längre...

MEN jag gillade rubriken...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2013-11-25 02:40 #1 av: Grodan

Jag skulle absolut vilka klona några möss jag hade för 20 år sedan. För att få träffa dem igen. Se vad jag tycker om dem idag... hehe

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2013-11-25 08:15 #2 av: ariama


#1. Hahaha, ja jag med! Risken är dock att jag inte skulle gilla dem särskilt mycket, dem som jag gillade bäst när jag var ny för 7 - 8 år sedan. Eller ... så är det just det jag skulle göra ... spännande tanke ...

Jag har förändrats, i mina tankar och mina krav och mina önskemål. En del kvarstår starkt, annat är starkt förändrat. Jag vill fortfarande ha livliga, pigga och glada möss som är fulla av tillgivenhet och bus.

Men jag vill ha ännu mer tillgivenhet idag, och när jag pratar med dem, pussar och "blåser varmluft" i pälsen, ska de bli stilla (även om de är fria att springa bort, i buren till exempel, dvs inte att jag håller i dem), bara för att de tycker det "kittlas så skönt i pälsen", haha. Eller för att det blir varmt och gosigt kanske.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.