Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

(Önskas hyra) 20/10 Möss

2013-10-20 10:28 #0 av: [Hobbit]

Jag är en djurvän på snart 30 år som av olika anledningar inte kan ha egna smådjur o önskar därför hyra smådjur så som kaniner, marsvin, hamstrar, gerbils eller möss under ca 1-4 veckor.

Under den tiden står jag för buren, maten o självklart omvårdnad. Jag kan även hämta o lämna djuret men oavsett bör djuret bo i eller i närheten av Linköping för djurets skull.

Betalar så klart en summa för att få hyra.
Kommentera här eller skicka ett PM så pratar vi mer.

Anmäl
2013-10-21 16:07 #1 av: Grodan

Intressant. Hur tänkte du då?

Du behöver också berätta lite mer om din vana med möss, hur du tänkte hålla dem och vad du tänkt mata dem med samt annat som är skötselrelaterat. Sådant man som djurägare behöver veta fungerar för att man skall våga lämna bort ett djur.

Själv har jag råttor och möss och är inte helt obekväm med att bli avhjälpt med några telningar en månad, förutsatt att de klarar det. Honor tror jag är bäst i så fall. Hanar har svårare för att flyttas omkring, speciellt när de är under 1 år.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2013-10-21 16:13 #2 av: VStromberg

#1 Kan du berätta lite mer hur du tänker kring det sista du skrev, att hanar har svårare för att flyttas omkring, särskilt under ett års ålder?

MVH Viktoria S
- Sajtvärd på Agility Ifokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.