2013-10-26 08:23 #0 av: ajanki

2010 kom några tricolorer och splashar hem från Tyskland uppfödda av Roland Fischer. I första kullen föddes bland annat TAMs Miami Ink. Honom parade jag sedan med en oregistrerade rö cr från Kent och fick Xaliga kullen.

Detta är SE-TAMs Xaliga Xanté född 3 april 2012 och nu hela 18 månader gammal, fina gubben Hjärta. Han är en lugn och harmonisk grabb som jag håller av så mycket. Tyvärr har han lite lyckats bli pappa trots att han har gått med honor men jag ger inte upp hoppet. Det vore så kul att få smått efter honom :)

De gånger han har fått en fin flickvän har han varit en duktig gentelman som har uppvaktat snällt och de har trivts bra hos honom. Han ser lite ledsen ut när han sitter ensam... Oberörd...Brustet hjärta

------------------------------------------------------------------------------------

Det här är Morakullan´s Tiburtimus, en klädsamt fyllig siamese bluepoint astrexkille på 1 år 4 månader & 11 dagar.

Jag var och hälsade på hos Grodan när han var två veckor, blev så förälskad i honom så han flyttade hem hit några veckor senare:)

Snäll är bara förnamnet..han är så snäll och lugn att jag nästan trodde det var nåt fel på honom när han var yngre...

"Tibbe" är den yngsta hanen någonsin som jag använt i avel, orsaken till det var att honan som skulle paras var nästan året och hade inte haft bebisar innan för jag inte hade nån passande hane.

Han bor med sin drygt 1-åriga son Ajanki´s Solklar och det går väldigt bra! Så bra så jag tror och hoppas att jag aldrig behöver sära på dom.

Jag hoppas få ha kvar min Tiburtimus lääänge!!