Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

(E) Nataluppfödare sökes :D

2013-11-21 14:46 #0 av: Raggedydoll

Skall så fort mina gammlingar (snart 2 år!!) har somnat in, byta mussort till nataler. Men verkar vara svårt att få tag på en uppfödare kring mig. Bor i Hedemora i Dalarna. Kan tänka mig att åka en bit för dem, men behöver en uppfödare som har lite kullar av och till då jag inte kan säga när mina tanter väljer att vandra vidare.


Mvh Simone

Anmäl
2013-11-25 02:19 #1 av: Grodan

Ska du alltså sluta med tammöss och börja med natalmöss?

Jag har tyvärr inte så jättestor koll på natalmusuppfödare. Eller seriösa sådana. Foder-nataler finns det gott om, men de har absolut inte det temperament, hälsan och den stam som är intressant för någon som vill ha trevliga, friska, snälla, stresståliga och sällskapliga nataler...

Kanske kan du glo lite på exotiskadjur-ifokus, ev även hamsterföreningen-ifokus och kanske även gerbiler-ifokus och degus-ifokus...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2013-12-22 14:35 #2 av: Raggedydoll

just nu ja, känner att jag bara har sådan otur med tammössen. Men de kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta! =) Så såning om kommer det bli nya möss. 

Anmäl
2013-12-23 18:13 #3 av: Grodan

#2 Jag förstår. Vi har alla fått känna av att musen hälsa och livslängd idag inte är vad den ska och borde vara. Ledsen

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.