Möss med djur och människor

Våran älskade lilla Plupp!

2013-12-22 03:37 #0 av: jossans

Våran fina lilla muse Plupp kom till oss den 6e januari 2013 i en gallerbur med några plastsaker i. Han var så liten och orolig. Hans förra ägare kunde inte ha kvar han pga allergi. Vet inte var han är köpt och dom trodde han var runt 3-4 måndar. Efter ett tag byttes gallerburen mor en duna men tyckte att den var lite för "platt" och vi ville att han skulle få lite mer klätteryta. Så då köpte vi ett terrarium som vi inredde med nya stockar och nya hus i trä. Idag lever vår mus rena rama lyxlivet och då vi inte har fler möss sp skämmer vi bort han då o då med nya hus så nu efter snart ett år så har han fått en hel stad. Innan han kom till oss var det enda han åt stora hundgodiar typ men har nu en hel låda full med mat och godsaker som vi skämt bort han med. Han var heller inte tam när vi fick han men efter mycket kärlek och jobb så kommer han nu när man visslar på en och pussas o myser på sitt eget lilla vis. Ville skriva om våran lilla historia och skriva hur speciell han är för mig och min kille. Han är våran lilla Stuart Little♡

Anmäl
2013-12-22 03:40 #1 av: jossans

Hans lilla musstad som kommer fram på soffbordet om kvällarna. Och snart kommer hans julklapp på posten också. Ett av de största husen so far kan jag säga. Haha ja han är bortskämd. Men det är han värd!

Anmäl
2013-12-22 09:14 #2 av: ajanki

Så härligt att läsa!! Blir alldeles glad och varm i hjärtat!Han har fått en underbar bur också:)

Anmäl
2013-12-22 10:51 #3 av: KickiG

Vilken fin berättelse! Så roligt att höra att det finns människor som a) inser att deras husdjur behöver omplaceras och b) att det finns fina människor som är beredda att ta hand om djuren och ge dem det bästa livet!

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

Anmäl
2013-12-22 17:54 #4 av: jossans

Har aldeig haft möss innan heller och första är ju alltid speciell och att samtidigt veta att man gjort något bra för han känns så skönt. För nu vet vi ju att han har det bra och är en göad mus:)

Anmäl
2013-12-23 11:18 #5 av: Tjeja

Så sööt Plupp ni har som tittar fram där på första bilden! Hjärta

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2013-12-25 00:46 #6 av: jossans

Haha jaa han är så gullig när han "skjuter" upp öronen lite o lyssnar typ ;)

Anmäl
2013-12-25 00:49 #7 av: Grodan

Åh, vad härligt med en så älskad och bortskämd mus! Hjärta

Och ljuvligt att han blivit så tam.

Det är alltid extra värt när man tar hand om ett djur/omplacering och det trivs och visar tydliga tecken på uppskattning och kärlek.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.