Leksaker och aktivering

Vad fick era möss för aktivitet idag?

2014-01-17 21:19 #0 av: Grodan

Vad gjorde du med dina möss idag?


__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-01-17 21:25 #1 av: KickiG

Gav mat åt dem... Skäms

Anmäl
2014-01-17 21:27 #2 av: Grodan

Jag har aktiverat alla genom att ge dem mat och fluff (färgglatt fluffigt bäddmaterial av något slag).

Meskillarna med fruar har jag tagit upp och fixat lite med. Kollat hur de mår. De är skruttiga, närmar sig 1 år 10 månader.

Mössen i vardagsrummet har jag matat ur handen och pratat med - de har nu massa papper o grejs i buren så jag är inte så intressant längre... fast håller jag i ett litet frö så... ja, då kan det ju löna sig att kolla in mig lite...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-01-17 21:29 #3 av: ajanki

Hade ett tjejgäng på aktivitetsbordet med hjul, rör, vippbräda, ett killgäng i aktivitetslådan som har ungefär samma saker som bordet.

Och två killar fick vara med på mina axlar medans jag pysslade med annat.

Alla fick såklart mat och lite prat:)

I kväll ska min ensamma kille få springa i sängen, det gör han varje kväll:) Och varje gång jag ropar muuusen så kommer han springande till migHjärta


http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2014-01-17 23:05 #4 av: Lindb

Mina har som vanligt fått komma och gå som dom vill mellan bur och säng med diverse skrymslen och rullar att gömma sig på/i! :)

Har fått lov att halvtvätta en av dem också (bajs inkletat i pälsen, gött) och gnuggat henne lite med en handduk vilket hon gillade något oerhört, efteråt satt hon och tvättade sig i mina händer. Dessa djur <3

Anmäl
2014-01-18 09:46 #5 av: jollycox

Jag ska strax sätta Jackson på rastplatsen och städa hans bur, så det blir hans aktivering idag. Dessvärre gick han och la sig nyss.

Anmäl
2014-01-18 11:09 #6 av: [Ruber]

Idag fick de bara mat, ska jobba hela dagen. På kvällen, om de är vakna får de komma en kortis och springa på soffan. Ju, en tulpan fick de imorse att gnaga på om det räknas :-). Har märkt hur fort de lär sig: när de fått vara och springa på sängen med diverse prylar och mig. När jag sedan ställer mig i huk så att axlarna kommer i höjd med sängkanten(har hög säng), och glatt och mjukt säger : Veem vill åka heeeem?, så springer de upp och stannar på mina axlar. Sedan får de springa ner till buren längs mina axlar.Jättegulliga!

Anmäl
2014-01-18 20:49 #7 av: Hej.

Hade dom i lekhagen, de fick sitt lördags godis idag- Mjölmaskar! Köpte de på husdjursmässan i kista, de älskar dom! Hamstern också! Dock har lilla Lille skutt lärt sig attklättra upp för det hala gallret.. Typiskt möss!

Anmäl
2014-01-19 08:53 #8 av: Clindegren

Städade buren och fyllde den med nya roliga grejer. De verkar verkligen älska att komma tillbaka och upptäcka allt nytt. Köpte en liten koja som man hänger i burtaket. Se Bild. Åh vad de älskar den! Lucy tittar ut och man kan skymta Siws nos. Hon ligger och sover. Det är så gulligt så att man kan smälla AV!

Anmäl
2014-01-19 08:56 #9 av: Clindegren

Undrar verkligen varför min bild blev uppochner men blir rätt när man klickar på den. Nåja.

Anmäl
2014-01-19 11:56 #10 av: thenewbreed

De fick en kartong från taco-skal. Jag klippte två hål och sen tryckte in massa papper. Det var läskigt och spännande och det tog minst 20 min innan de vågade sig in. Men sen blev det party för full rulle. 5 möss total massakerade kartongen hahaha <3

Medarbetare på bildredigering! :)

Anmäl
2014-01-19 14:36 #11 av: Grodan

Senare i eftermiddag/ikväll skall jag städa alla burar, rasta mössen på rastplats, gå igenom dem noga (ska leta fram gammeltantglasögon för noga syn i hud o päls), pussa lite på dem och försöka ta lite foton också.

Imorgon ska jag åka t sopstationen med soporna och handla mat t mig o djuren.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-01-19 23:25 #12 av: KickiG

Eftersom klockan är över midnatt är väl idag inte mera idag utan igår, men om jag låtsas att jag är i Sverige så är idag fortfarande idag och då kan jag svara på frågan. 

Idag har mössen fått klättra omkring på mig lite efter lust och behag. Lilla blyga Nellie vågade inte idag, men de tre andra tog sig en liten springtur längs mina armar. Därtill har de fått några kvistar blåbärsris med spröda gröna blad i buren som de nu undersöker och demolerar av hjärtans lust. Otroligt vad snabba de är  på att tugga sönder grejer! 

Anmäl
2014-04-15 06:36 #13 av: KickiG

Det blev en stressad människas fantasilösa aktivering idag på morgonen. Slängde in en tom papperspåse till mössen. Men den är nog så intressant att klättra omkring på, i och krypa under.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.