Fikarummet! (OT)

Framtiden

2014-04-21 08:53 #0 av: [hejhejhej!]

Detta ä lite OT men vad tror ni har hänt med möss i framtiden? Kanske finns det möss med fyra ben och naturligt framavlade KNALLrosa möss? Vad tror ni?:)

Anmäl
2014-04-21 09:03 #1 av: KickiG

Jag tror att vildmössen kommer fortsätta vara vildmöss så som nu. Möjligen sker någon mutation pga miljögifter och liknande, men det naturliga urvalet kommer att se till att sammen fortsätter vara livsduglig och kraftig.

Vad gäller tammössen så tror jag att det kommer att gå med möss lika som jag tror det kommer gå med alla andra tamdjur. Människan kommer att avla på de mest konstiga egenskaper, vilket kommer att leda till svagare och sjukare djur med kortare livslängd. 

Vad jag hoppas är förstås att människorna skulle fatta sitt ansvar och avla på viktiga egenskaper som leder till starka, friska, snälla och sociala djur. Men jag ser inga tecken i historien som skulle få mig att verkligen tro att så kommer att ske.

Man behöver ingen tv när man har möss.

Medarbetare på Mus iFokus och Finland iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.