Förening, utställning & träff

Öppethus och infodag i E-tuna

2014-05-15 18:10 #0 av: jentrjenny

Hej! Har sett på facebook om nåt evenemang nu på lördag den 17e om att ett katthem i Eskilstuna ska ha öppethus och att Svemus ska vara där. Det står inte så mycket info om det och inte heller nåt om det här på Mus ifokus iså tänkte om ni vet lite mer. Är det bara möss och katter som kommer "visas" upp eller är det olika djurföreningar som kommer dit?

Sen så va det bara 2 som hade kryssat i att dom skulle komma så jag funderar på hur stort evenemanget är ifall jag ska ta mig dit i och med att det ändå ligger rätt nära mig. Har inga möss (men en hamster) men har funderat på det ett tag så skulle va kul att hälsa lite på nån mus igen :)

Anmäl
2014-05-15 21:58 #1 av: Artlink

Hej! Jättebra att du frågar!

Jag kommer att stå ensam i montern. Jag kommer att dela ut infoblad, visitkort, svara på frågor och ha med möss och burar att visa upp.

Tyvärr har katthemmet inte dit alla de föreningar de har önskat. Katter, råttor, kaniner, Ryatackor och möss vet jag finns på plats. Agria kommer också och berättar om försäkringar.

SRS, marsvinsföreningar, hamsterföreningar, Chinchillor och tamfåglar har tyvärr avböjt!

Jag har även möjlighet att transportera bokade möss från TAMs under resan Degerfors-Karlskoga-Örebro-Eskilstuna

Står mer här på deras FB-sida och på deras HEMSIDA

Om någon med marsvin, chillor, hamstrar eller andra smådjur vill komma och representera arten får ni vända er till Susanna på mejladress karijoki(a)gmail.com snarast så blir hon glad!Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2014-05-15 22:03 #2 av: Artlink

#0 Ta med dig Ralf ;)

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2014-05-15 23:04 #3 av: Grodan

Kul med liten "mini-mässa" Skrattar

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2014-05-16 07:37 #4 av: Artlink

Ja, väldigt "mini" faktiskt :) Menjag tycker det är gulligt att de vill anordna så kan man då tycker jag man ska försöka ställa upp eftersom det itne kostar mer än bensin och den står jag för privat denna gång :)

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2014-05-16 07:44 #5 av: Emmaslindh

#1 åh hade jag vetat tidigare hade jag kunnat packat ner hamstrar och tagit med mig då gubben ändå ska till Eskilstuna över dagen på lördag :( Nu har man hunnit planera annat, men hoppas ni som är där får det toppen! Glad

Anmäl
2014-05-16 11:09 #6 av: jentrjenny

Ja det låter ju trevligt!:) får se om jag får med mig pojkvännen och hans bil så kanske jag dyker upp.
Hehe varken Ralf eller besökarna skulle nog inte tycka det skulle va så himla kul om han följde med för han skulle nog bara ligga och sova hela tiden ^^

Anmäl
2014-05-16 12:30 #7 av: Artlink

Jag tar med råttor också för SRS kommer inte med

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2014-05-16 21:06 #8 av: Artlink

Fler avhopp och ännu mindre minimässa liknar snart en enmansföreställnng. Jag ställer in eftersom meningen var att jag skulle betala resan ur egen ficka och det kommer bli ett fiasko tror jag.

Av erfarenheten från Husdjursmässan i Karlstad vårens finaste helg med ett tiotal besökare känns det som historien kan upprepas nu när försommarnes finast helg infinner sig efter en tids kyla och regn. Ingen kommer åka och titta på sällskapsmöss på ett katthem.

Vi satsar på nästa helg i Borlänge och Musens Dag med Drive In PC istället


Kram alla!

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.