Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Säljer möss i Västerås/Västmanland?

2014-05-17 20:24 #0 av: Zagesse

Hej! Nu känns det som att jag är redo att skaffa möss igen, efter att den sista av mina tre älsklingar, först Vinur, sen Krillion och nu för någon månad sedan också Shippô har gått bort.

Problemet är att jag inte har hittat någon uppfödare i Västerås eller i Västmanland, och jag vill verkligen inte köpa från djuraffären. Så om det är någon som föder upp möss i eller i närheten av Västerås eller som känner någon som har musungar till salu (gärna unga, då, så att man får tämja och liksom föda upp dem själva) så skriv gärna! 

Anmäl
2014-05-17 22:36 #1 av: Igorsmamma

Inte Västerås, men nära ändå, bor i Enköping. Har 14 musungar som är leveransklara om 2 veckor :). 13 av dom är honor. Inga roliga färger för entusiaste kanske, då dom flesta är vita med röda ögon och 3 av dom är vanligt "bruna". Men, dom är supermysiga och så goa verkligen!

Anmäl
2014-05-20 12:44 #2 av: Vattnadal

Du kanske kan ta dig till Borlänge på lördag, Svemus har utställning på en djuraffär där så, och både jag och en annan uppfödare kan ha med möss till salu dit.

MVH Elin

Medarbetare på spetsar och urhundar. VD på Draghundcenter

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.