Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Månadens mus juli 2014

2014-05-26 12:58 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/6

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/6

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

Medarbetare på mus ifokus

Anmäl
2014-06-04 09:17 #1 av: ariama

M32 är namngedd efter en galax! Ett stort namn på en liten mus. Hon föddes som en liten ynk, ungefär hälften av "rätt storlek".

Hon har vuxit ikapp sig själv och lever upp till sitt namn. Storleksmässigt är hon fortfarande en liten mus, fast inte särskilt ynklig längre. Dock är hon "stor i anden", kvick, nyfiken, och glad, och gillar att ta för sig av livet.

Anmäl
2014-06-05 14:43 #2 av: Galenidjur

Här har vi SE-Ajanki's Zahida , en mus som alltid  gör mig glad, både för att hon är jättesöt och för att hon är så social och gosig :)

Går jag fram till buren och pratar lite kommer hon snabbt fram och sen är det nästan omöjligt att få in henne i buren igen. Fick Zahida bestämma skulle hon vara med överallt tror jag ;) 

Hon har också ett speciellt band med "gammeltanten" Thymus som bor I buren bredvid. Är Thymus ute bara MÅSTE Zahida också få komma ut och hälsa, annars sätter hon sig och stirrar på oss tills hon får som hon vill. Tycker det är jättegulligt haha

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.