Möss med djur och människor

Blossatossa's nya mustråd!

2014-08-26 22:51 #0 av: CaptainBunchie

Tänkte köra en ny tråd som jag försöker hålla aktiv uppdatering om mina liv här hemma som är en mer "alltiallo"-tråd! Förlägen

Satt precis och skickade efter grejer för 275kr och mat för 105kr till mina möss. Där rök mina sparpengar. Skämtar Hoppas bara de kommer uppskatta det sen. Nu har det ju blivit så många burar så inredningen har liksom delats upp ganska bra och är inte alls lika hemtrevlig som innan.

Bilden är dagsfärsk på den hane vi säkert ska behålla (håller på att försöka lista ut namn till honom) med alla nya saker som ska komma på posten!

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2014-08-27 06:46 #1 av: KickiG

#0 Först och främst vill jag säga att det skall bli jätteroligt att följa din nya tråd! Ser fram emot uppdateringar.

Sedan skulle jag vilja kolla hur det är med bilderna du lade upp på första tråden. Vi följer ju copyright lagen här på Mus i Fokus, och om man inte har rätt att använda bilder så kan de tyvärr inte få vara kvar. Skulle det vara bäst att vi tog bort den här bilden på vad du köpt, och så fotar du det istället på nytt när du fått hem grejerna?

Anmäl
2014-08-27 10:11 #2 av: CaptainBunchie

Ja, absolut. Vad dumt av mig. Får gärna byta ut bilden mot denna med endast musen. :)

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2014-08-27 14:36 #3 av: KickiG

Nu är bilden utbytt. Som sagt, det ska bli jätteroligt att följa med vad som händer här i din mustråd! Det är en väldigt fin bild på din söta lilla kille. Jag gillar hur huvudet är så fint i fokus. Till och med morrhåren avtecknar sig fint.

Anmäl
2014-09-01 12:54 #4 av: CaptainBunchie
Triangelformat hörnhus
Dubbeldäckar-hängmatta
Kubformat hus till musflickorna

Mamma köpte hem en symaskin häromdagen och sen drog jag och shoppade tyg med pappa. Så har blivit en del fina grejer till mössen!


//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2014-09-02 12:12 #5 av: CaptainBunchie

Idag kom äntligen grejerna och musmaten, så har städat de två stora burarna (Alvadin + söner och Ava + döttrar) och möblerat om lite. Blev kanonbra!

//CaptainBunchie (fd. BlossaTossa)       
http://kråkryttare.weebly.com/

Anmäl
2014-09-02 14:56 #6 av: Medaljjägaren

Fint

YEY, INSIDER!
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.