Avel & Uppfödning

Leo/mus

2014-09-04 06:46 #0 av: DjurEbba

Tjena! Förlåt att jag inte har varit inne på väldigt länge... Men jag sa ju att jag skulle skaffa en mus och då trodde jag det, men när vi var på Alba expo i Norrköping. ( för er som inte vet vad det är så är det en reptil-mässa) Så när jag var där så kom vi dit för att bara titta men det blev inte så.... Jag kom hem med en leopardgecko :) men nu så har jag börja fundera på om jag ska sälja min ödla för att jag hade inte så mycket intresse.... Så om jag säljer henne så KANSKE jag ska skaffa två mushonor! Så om jag ska skaffa möss vart ska jag då köpa dem? Min mamma säger att det är bäst att köpa på typ arken zoo eller djurmagazinet, men jag tror att det är bättre att köpa på en uppfödare. Så vad tycker ni? Jag vet att ni har många bra tips så jag litar på er :-) hejdå

Anmäl
2014-09-04 06:56 #1 av: Niji

Det är bättre att köpa från en uppfödare så att du vet vart dina möss kommer ifrån :) Arken zoo är nog längst ner på listan över vart man ska köpa sina möss på enligt mig. Hoppas det går bra framöver :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.