Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens veteran mars

2015-01-26 08:33 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/2

Varje månad har vi tävlingen månadens veteran. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin tammus, som får vara som yngst 14 månader, samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Endast tammöss 14 månader och äldre
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens veteran avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/2

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

Anmäl
2015-02-04 14:56 #1 av: ajanki

Det här är Morakullan's SnusmumrikmusHjärtahan är i dag 1 år 7 månader och 5 dagar. Bilden är tagen i somras.

Att han skulle få flytta till mig när han var bebis var inte helt självklart...jag åkte med Grodan till en mus ifokusträff i Örebro som vi hade i början av augusti 2013. Med sig hade hon några möss, dels en syster och en bror till Snusmumrikmus som var tingade. Snusmumrikmus var också med. Jag fick hålla i honom och blev störtkär, men Grodan ville inte sälja honom, sa att han var en sån där mus med stort M...jag tjatade och tjatade...och till slut så gav hon med sig...han fick flytta till mig! Jag hade lite dåligt samvete att jag lyckades övertala henne...men samtidigt var jag ju så glad.

1 1/2 år senare så är han fortfarande en mus med stort M. Han är så otroligt snäll och lugn, kommer fram och pussas när man öppnar buren. Han bor fredligt med sina söner som nu är 1 år och 2 månader..han fick bli pappa tidigare än vad mina hanar brukar för honan var så gammal (1 år)

Jag älskar min goa & fina Snusmumrikmus!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.