Fikarummet! (OT)

Tiden räcker inte till

2015-02-21 11:47 #0 av: Artlink

Riktigt skönt att hinna med lite småsurfande på Mus iFokus igen. Det är flera månader sedan sist tror jag. 

Jag fyller för närvarande mitt liv från andra energikällor än mössen och är inte alls lika motiverad uppfödare som tidigare. Möss är sjukt underbara och jag har minst 150 små krabater kvar här hemma ännu, men planer på nya kullar lägger jag på hyllan. Jag ska ut och resa och se mig om i världen tänkte jag. jag börjar med New York i maj och kommer sedan fara runt på minral/kristall/stenmässor under sommaren och hösten. Nästa år kanske det blir en 2-3 år lång utbildning på Akademi.net (medium) men familjen ska också hinna med en resa tillsammans under dessa år, så jag låter mina linjer dö ut nu, med sting av sorg i hjärtat...

Jag har vunnit SM 2011, 2013 och 2014 och minnesutställningen 2014. Jag har ett otal titlar bland mina uppföda djur och har varit både Årets Diamantmus, Årets standardmus och  Årets PC mus 2012 och Årets uppfödare i standard och PC ett flertal gånger.
Jag har utbildat mig till PC-domare, ST-domare och sitter ordförande för SVEMUS för tredje gången under 5 år. Det har varit otroligt givande och utvecklande och jag kommer inte släppa kärleken för mössen.

Jag hoppas vi ses på arenorna i framtiden, där jag sitter bakom domarbordet. Kanske håller kurser i föreningen, släpper bilder till artiklar osv. Jag vill fortfarande vara med men familjens allergi gör att djurintresset får släppa taget. Mina mysiga utekaniner är det jag kan fortsätta gosa med och mitt nygamla intresse för kristaller och andlighet har sedan ett par år tillbaka fått en rejäl skjuts framåt.

Nu måste jag ut i livet igen!

Ha det så gott allaHjärta

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-02-21 13:34 #1 av: Velinga1984

Hjärta

Anmäl
2015-02-21 14:51 #2 av: Grodan

Aw!

Men dina linjer dör inte ut om du placerar ut några möss.

Kristaller och ädelstenar är bra. Dyra men de blir inte sjuka och dör inte... Fast de ynglar inte av sig heller... Är mkt förtjust i stenar själv, men har aldrig haft råd att utveckla det som du. Ska bli spännande att följa din resa.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2015-02-21 14:58 #3 av: Emouse

Hjärta

Emma, medarbetare på Råttor och Mus iFokusStjärnor

Anmäl
2015-02-21 20:16 #4 av: Artlink

#2 tack! Jodå, på årsmötet plockade några av SVEMUS uppfödare lite av mina möss och det är jag så glad för! De sista jag släpper är mina pearl :)

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-02-22 10:36 #5 av: ajanki

Så tråkigt att höra Lottiz, men jag förstår dig så väl! Hjärta

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2015-02-22 11:06 #6 av: Artlink

#5 Tack, ja, det är svårt att få ihop livet när jag inte kan be mina nära hjälpa till. Om jag är borta ute och reser med jobbet, på mässor/utställningar eller en vecka utomlands så blir det krångligt med djurhjälp. Huset fullt med folk som inte kan gå in hos mössen Ledsen. Dessutom krävs det dusch och klädombyte för alla som är ute i stugan om de ska in bland möblerna hemma, så även om vi alla reser bort och någon annan bor här gäller samma regler. Svårt att kräva det av någon.

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-02-22 13:46 #7 av: KickiG

Förstår att det ibland blir andra intressen som tar över, och familjens behov går naturligtvis först, är alltid ett krångel med allergier.

Hoppas du fortsätter att titta in här ibland och dela med dig av dina erfarenheter. Det är alltid så lärorikt att höra kommentarer om allt och inget från de med mera erfarenhet än en själv.

Anmäl
2015-02-22 18:04 #8 av: Grodan

#4 Vad bra!Hjärta

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2015-02-23 07:42 #9 av: ariama

Tråkigt för mössen, mussverige - och mig.

Men givetvis förstår jag. Mössen binder upp en oerhört, och du har varit uppbunden i flera ÅR nu! Man måste kunna göra annat i livet också!!!

Lycka till med att flyga med de nya vingarna!!  Pussar

Anmäl
2015-02-23 17:54 #10 av: Grodan

Hoppas att den underbara musan som jag blev tokkär i på Minnes går vidare i temperamentsavel. Sjukt härlig musa!

Hjärta

Fast seriöst så tror jag inte att TAMs is no more... det blir en paus... sen blir det start igen... det tror jag.. tra la la la

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2015-02-25 08:35 #11 av: Artlink

Din Magnolia finns hos Birgitta nu, Grodan!

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.