Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus juni!

2015-04-28 08:02 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/5

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokusför att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/5

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2015-04-28 22:13 #1 av: BlackandBlue

På bilden ser ni min fina Memory som kommer från ariama. En helt underbar liten mus som blir härligare o härligare. I början var hon väldigt blyg och försiktig. men nu så sitter hon där i buren o väntar på att jag ska ta ut henne och något roligt ska hända. när jag hade henne ute en varm dag så var hon väldigt mammig och skulle springa upp och sitta i mitt knä och inte vara i gräset <3

Anmäl
2015-04-29 16:23 #2 av: Skogshumblan

Det här är min lilla minsta mus, Essie. Hon är snart 7  månader ung.

Hon är en nyfiken, orädd och väldigt social tjej. Minsta lilla hon hör att man är i närheten ser man henne stå vid dunans lock och titta på en. Ungefär som hon vill säga "mäh? Stå inte där, kom hit och öppna så jag får komma ut och upp !"

  Det bästa hon vet är att få klättra, helst i växter som är lite högre som blomman på bilden eller upp och ner i ens tröjärmar då man har långärmade tröjor som är vida nog att knöla sig in i. 

Essie är en skön typ som sällan är annat än glad, nyfiken och väldigt mysig. Man behöver inte fundera på vad hon tycker om mat eller annat hon möter, hon visar det med hela sin kropp vad som går hem och inte. Kort  sagt en skön personlighet som jag fäst mig vid extra mycket vid.

Anmäl
2015-04-29 16:23 #3 av: Skogshumblan

Blackandblue så ljuvligt fin Memory är och bilden likaså!Hjärta

Anmäl
2015-04-30 20:14 #4 av: BlackandBlue

#3 tack så jättemycket! ja hon är en mysig finis! 
Essie verkar oxå helt underbar :D

Anmäl
2015-05-02 17:32 #5 av: Twili

Här är mitt bidrag

En helt vanlig dag tog jag kameran och Snövit och skulle gå ut och ta lite naturbilder med henne i fokus. Egentligen skulle jag bidra till tävlingen med en utav hennes fina bilder, men jag tycker denna bild beskriver henne bäst.

Nyfiken mus med stort hjärta, som hellre vill vara med mig än  fotomodell. Hon är en utav de första möss vi har haft, och hon är cirka 8 månader.  Snövit är väldigt lugn och har aldrig bitit.  Det bästa hon vet är pasta. Jag kunde inte önskat en finare förstamus än henne.  Jag litar på henne och hon litar på mig, ett av det finaste i en relation mellan människa och djur. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.