Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Ny på mus

2015-06-13 22:21 #0 av: DjurJessan

Haft råttor men sugen på ngt mindre. Är intresserad av honor. Hur tama blir de och luktar de lika mycket som råttor?? Finns det uppfödare i Dalarna, runt Rättvik??

Anmäl
2015-06-14 00:34 #1 av: Alana82

Tamhet beror helt och hållet på vilken uppfödare och linjer man väljer, vad gäller lukt så kommer inte ens hanarna i närheten av råtthonor så har man råttor lär man inte lägga märke till den minimala muslukt som en grupp honor avger

Anmäl
2015-06-14 11:44 #2 av: Skogshumblan

Har ingen erfarenhet av hur råttor lik tar men rekommenderar varmt möss. De blir så tama och tillgivna som du gör dem.
En av mina första möss var extremt skygg och rädd. Vi slet hårt med att vänja henne vid oss. Efter något kvartal drygt var hon den mest sociala och mysigaste av dem.

Anmäl
2015-06-15 17:33 #3 av: Grodan

Möss luktar på ett annat sätt än råttor och en del människor står inte ut med den lukten (precis som många inte står ut med råttbajslukt), så tips är att du hälsar på någon som har möss, går in i en zoobutik som har möss och sniffar själv. Obs! att många zoobutiker valt bort möss just pga deras lukt.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.