Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Sökes: Broken

2015-09-11 19:15 #0 av: KMJPAH

Jag och min sambo söker nu tillökning i familjen. Vi letar efter två eller tre stycken broken systrar. Glad Här hos oss kommer mössen att få bo i ett vitrinskåp (detolf från IKEA) som vi har lagt ner så att det har blivit ett jättestort akvarium. Där i kommer det att finnas allt de behöver för att må så bra som möjligt. Varje dag kommer de att bli upptagna ur buren för att få springa av sig på oss när vi gör olika vardags sysslor. Vi har två möss här hemma just nu, så vi är musvana. 

Vi bor i Borås så helst en uppfödare inom västragötaland Glad

Mvh, Hannes och Andrea

Anmäl
2015-09-11 21:49 #1 av: Minoth

är det dig jag har haft kontakt med på mail? Jag ska iaf sätta ihop ett broken par nu till helgen. så det kommer födas ungar i gbg om några veckor :) 

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl
2015-09-12 00:41 #2 av: KMJPAH

#1 Ja det stämmer! Vi fick inget svar på det sista vi skrev så vi förstod inte riktigt hur de blev eller så. Återkopplar du till oss på mail när de är mer aktuellt? Tänker på bilder och ifall vi kan komma och kolla på dem osv :)

Anmäl
2015-09-12 10:12 #3 av: Minoth

#2 jaha jag som trodde att jag svarade ^^Jag har nämligen mailkontakt med flera personer samtidigt då jag har haft många som hört av sig senaste veckorna och frågat efter möss. Jag kommer lägga ut bilder när ungarna kommer :) 

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.