Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus november!

2015-09-29 20:06 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/10

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokusför att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/10

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

Anmäl
2015-10-10 11:56 #1 av: ajanki

Det här är SE-Ajanki´s GudibrallanHjärta

När han och hans ena bror var pyttesmå så trodde jag att dom var pew precis som sin ena syster. Några dagar senare skulle jag kolla till dom och döm till min förvåning när mina pew-bebisar hade en orange mage! (min avatar är från det tillfället)

Dom var silver/tan precis som sin fina Rapunzelpappa:)

Jag har hållt på mycket med denna kull, vet inte om det är därför dom är så lugna, kontaktsökande och goa, men det är dom! Och Brallan är nästan mest kontaktsökande av alla!

Brallan är nu 2 månader och 1 vecka ung:) hoppas jag får ha kvar honom länge, länge!

Anmäl
2015-10-10 12:41 #2 av: bozboz

Här är min fina Narissa Hjärta Det var inte meningen att jag skulle få min fina tjej. Jag hade precis fått mina nya två tjejer, men bara efter 2 dagar visade de sig att hon hade fått en tumör, hon var väldigt ung. Jag hörde av mig till uppfödaren eftersom hon såklart tog de seriöst, hon ville gärna ha tillbaks henne för hennes eget bästa att hon kunde ta henne till vetrinären och få henne att må bättre i sitt hem där hon föddes, Så då fick jag min fina Narissa istället och hon är helt underbar! Hon och hennes syster är nu goda vänner med min andra lilla hona Hjärta 

Hon är helt underbar och mysig, väldigt snäll också! Hjärta

Anmäl
2015-10-10 12:46 #3 av: Alwyn

Det här är Sebramusen Brillan. Hon kommer från Österrike och har bott hos mig i 10 dagar nu. För mig är hon helt fantastisk, Brillan är lite blyg fortfarande men vägen hit har inte varit så lätt för henne. 

Först skulle hon ta sig till Sverige och fick sedan mellanlanda i Skåne i över en månad. Tillsammans med sin partner Linsen väntade hon i en zoobutik, eftersom ägaren till butiken glömde ta med sig dem upp till Stockholm på en mässa där jag skulle ha tagit emot dem. 

Nu är hon efter lång väntan och längtan här och två dagar efter ankomst valde de att para sig, jag tar det som ett tecken på att hon är nöjd med sitt nya hem Skrattar

Anmäl
2015-10-12 00:48 #4 av: zickan

Eldstorm. En helt otrolig hane som har klarat två intron i sitt liv och bor i en flock på 5 grabbar. Busig liten rackare som har tagit sina egna turer i hemmet och oroat matte i några timmar. Men han kommer alltid och klättrar upp i soffan efter matte slappnat av och satt sig framför datorn. Riktigt go grabb med stilig guldpyjamas. 

zickans.com 

Värd på RåttorExotiskadjur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.