TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus december

2015-11-03 07:51 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 25/11

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokusför att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/11

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2015-11-03 09:02 #1 av: MissanTissan

Det här är Lady, en av 11 honor som blev räddade från att bli avlivad på ett inhumant sätt och sedan kastade i sopporna för att uppfödaren var ormmatsuppfödare och tänkte sluta. Han orkade inte sälja dom resterande mössen, men min väninna hittade en av hans gamla annonser där han fått svar dagen innan att någon var intresserad i två möss och han sa att dom skulle avlivas.
Hon skyndade sig ditt och sa att hon kunde ta alla. 5 honor var gravida, fyra hamnade hos mig som snabbt blev 17. Två hamnade hos en annan tjej, där en födde inte långt efteråt och fem stannade hos väninna där tre av honorna födde en dag emellan. Han hade sagt till henne att han inte hanterat dom alls under deras uppväxt, så dom var livrädda för händer, endast en vecka efter att dom flyttat in så blev Lady min favorit, hon kan ligga i knät i timmar och bara mysa och sova.

Hälsningar, Missan och djuren! Hjärta

Sajtvärd för Border Collie iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.