Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

(K) Avelsmöss

2015-11-30 00:34 #0 av: Kreativiteten

Hej.

Jag söker 2-3 honor och 2-3 hanar som är friska och inte är släkt med varandra och som jag kan avla på eftersom jag ska börja föda upp fodermöss. avelsmössen kommer inte att användas som mat utan enbart till uppfödning och honorna kommer också att få vila mellan kullarna. jag vill ha bra avelsmaterial så att jag får friska avkommor som kan gottgöra sig väl som mat åt reptiler, fåglar osv, och så jag kan använda några av avkommorna som vidare avelsmaterial och därför är det viktigt att mössen inte är besläktade med varandra då jag inte vill ha någon inavel och få defekter på avkommorna.

De kommer att leva gott i stora burar med massor av inredning, god mat och färskt vatten. Mössen kommer att få leva gott och härligt och få komma ut och springa på ett skrivbord dagligen. Av praktiska skäl kommer jag använda stapelbara samlalådor från IKEA eller snarlika. Avkommorna kommer att få bygga upp massor av muskler för att de som ska äta dem ska få mycket näring.

Självklart kommer de inte användas som levande föda!

Anmäl
2015-11-30 14:17 #1 av: Alana82

Vars man finns kan vara bra att lägga till ;)

Anmäl
2015-12-02 13:57 #2 av: Kreativiteten

Juste. Jag befinner mig i Östergötland.

Anmäl
2015-12-04 11:04 #3 av: Alana82

Då är jag utesluten av åtminstone en anledning, bor i Norrbotten ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.