Filmer

Sebramys heter det va?

2015-12-02 10:44 #0 av: Alwyn

Så här mysigt har vi det nu Hjärta

Kullen är 2,5 vecka gammal och till vänster ligger storasyster Iris!

Anmäl
2015-12-03 19:13 #1 av: Grodan

Naw. sötnötar. Hjärta

Vad lugna och trygga de verkar vara.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2015-12-04 10:19 #2 av: Alwyn

Ja det är roligt att de är så lugna! Det trodde jag aldrig att de kunde bli innan jag fick hem dem.

Anmäl
2015-12-04 12:37 #3 av: Tsunamis

Deras försvarsbeteende är att stå stilla Skämtar men ja de kunde också hoppat iväg men har vant sig och gör inte det.

MvH   SE-Tsunamis   hemsida   ~   email   ~   Facebook
Sajtvärd på Gerbiler ifokus

Anmäl
2015-12-04 17:54 #4 av: Alwyn

Tsunamis det är lite individuellt, så gör inte alla av dem. Vissa springer undan, pappan till exempel och mamman sprang också undan fötut. Men inte nu mer. Denna kullen är väldigt ok med att man pillar i buren och klappar på dem.

Anmäl
2015-12-04 18:23 #5 av: ajanki

Vilka gullnosarHjärta

Tyvärr så är det ju som Tsunamis skriver att dom sitter stilla som försvar. Jag hade ju sebramöss i flera år och ville verkligen ha dom jättetama så jag höll på med dom väldigt mycket varje dag. Dom accepterade mig, dom satt stilla så jag kunde klappa dom, en del av ungarna kunde jag även ha i handen och gå runt lite med, men dom blir ju aldrig tama på samma sätt som en tammus, dom har alltid det där flykt eller sittastill beteendet i sig, det var därför jag tröttnade, det var inte min grej. Jag ville kunna lita på dom och det kan man inte på en sebramus tyvärr. I början var det liksom det som fick mig att fastna för dom, att dom var annorlunda.

Det är roligt att se hur mycket du tycker om dina sebror och håller på med dom! Ska bli kul att fortsätta följa domHjärta

Anmäl
2015-12-04 22:18 #6 av: Alwyn

Ja visst det blir ju inte som en tammus, jag skulle aldrig ta ut dem utanför terrariet för som ni säger kan de skvätta iväg helt plötsligt utan att man är beredd. Jag tycker mest det är härligt att de är så ok med att jag grejjar med dem :) sen är det väl mer för min skull jag klappar på dem än för deras hehe. De är ju så söta så det blir svårt att låta bli!

Anmäl
2015-12-06 03:14 #7 av: Grodan

De borde väl kunna gå att temperamentsavla också, men det kan ta tid då väldigt få håller på med sebror och hur temperamentsavlar man dem? Vad är bra temp på en sebra?

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.