Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Mushonor sökes , i Malmö/Skåne

2016-02-01 20:36 #0 av: calumthehamster

Hejsan!

Är ny här och är rätt dålig på att logga in här och kolla och förstår inte så mycket Gapskrattar men då jag nu inte längre har någon av mina hamstrar kvar så letar jag nu efter 3 honor , har letat sedan 2015 och de flesta uppfödare jag hittat har då antingen lagt ner eller säljer inte längre, tyckte det var omöjligt att hitta möss i malmö/skåne så därför tänkte jag nu pröva på att kolla om jag har någon tur här istället.

Jag är ute efter 3 korthåriga satin honor. OM det finns någon som har, så har jag ju självklart färg önskningar på dom som jag gärna vill ha men annars är inte färgen det viktigaste haha. :)

Lilac aabbdd
Vit
och sedan en tecknad (färg är vilket som)

- Då jag inte är inne här så ofta (försöker logga in så mycket som möjligt) så kan man även kontakta mig på antingen facebook: Kim Stadler  - eller min mail: kimstadler@hotmail.com . Tack i förhand Förlägen

Anmäl
2016-02-01 20:40 #1 av: Grodan

Vi har en uppf i Skåne.

HjärtaMidnattsglimten´sHjärta
Bostadsort: Skurup
Namn innehavare: Veronica Hampe
Profil på ifokus: Nakuta
Hemsida: http://midnattsglimten.weebly.com
Kontaktsätt övrigt: VeronicaHampe@hotmail.com
Föder upp varianter, hårlag och typ: Främst RY, Black, Chocolate med eller utan, tan, Broken, Herreford och Rumpwhite. I Korthår och satin.
Uppfödningen grundad år: 2014
Medlem i SVEMUS (ja/nej): Nej
Registrerad uppfödare i SVEMUS (ja/nej): Nej
Säljer möss med stamtavla/härstamningsbevi: Ja

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-02-01 20:44 #2 av: calumthehamster

#1 Tack så mycket , tror det är henne som jag pratat med på facebook , ville dock se om det möjligtvis fanns någon annan också annars tänkte jag åka ut till henne så fort hennes ungar blivit äldre. Ler

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.