Förening, utställning & träff

SVEMUS Årsmöte

2016-02-28 13:03 #0 av: Artlink

Alla medlemmar är redan inbjudna till årets årsmöte men du som vill bli medlem kan betala in ditt medlemskap kontant med jämna pengar på plats, 250.- och får då rösträtt.

Alla är välkomna och betalande medlemmar är röstberättigade.

Lördag 5 mars 13:00

Vi kommer hålla till i Motala i en källarlokal. Djur är tillåtna.  

Om man slår in adressen Vinnerstadsvägen 18 Motala så kommer ni till Tre Lyktor pizzeria som ligger precis bredvid. PM:a under veckan så får du telefonnummer till kontaktpersoner som kan väglotsa dig vidare eller komma ut och möta upp.

 

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2016-03-01 19:43 #1 av: Grodan

hm... träna m hunden på bk eller åka t motala?

o vill någon åka med? ca 30 mil t o r, 3 timmar i bilen... på en lördag... ÄNNU en lördag i bilen... hm hm... vet inte... o vad ska jag göra med min dobbis... jag var sjuk i 2dagar+borta en dag(hundvakt) idag är han helt galen av understimulans...

min resrutt http://kartor.eniro.se/m/hJpDF  (kan plocka upp glad person)

kan ta med saker att sälja, labburar, mus-ifokus-loppis (pengar till priser o frimärken)

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-03-03 12:32 #2 av: ariama

#1. Det låter inte som om du kommer åka ... Eller?

OM du åker, kan du ta några möss med dig hem, från Lottiz, så kan jag hämta dem hos dig sedan kanske? På söndag t.ex. (Eller om du kommer till Södertälje nånting)

Mot ersättning givetvis. Du t.ex. kanske kan få ... Esmet... ? Så får du själv utvärdera om du vill ta någon kull efter honom. Han är 11 månader nu, pigg och glad och snäll. Och långhår.  *lockar* Skrattar

Anmäl
2016-03-03 23:57 #3 av: Grodan

#2 Ja, det var mycket emot. Nu har jag bestämt att det inte blir något. BK med hunden o sedan shoppa o sedan pyssla hemma.

Ah. Det var lockande, men tyvärr.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-03-04 07:48 #4 av: ariama

Då kan jag bara önska dig en fin och skön lördag med hund och pyssel. Pussar

Anmäl
2016-03-05 22:27 #5 av: kent

4 st på årsmöte......daxs att ta tag om ni vill ha kvar svemus

Anmäl
2016-03-06 02:10 #6 av: Alana82

Med tanke på hur utspridda vi är kanske det vore bra om man kunde hålla ett årsmöte via webben, så man slipper färdas land och rike runt. Vet inte ens om det är möjligt att genomföra men det var den första tanken som dök upp i mitt huvud

Anmäl
2016-03-06 10:21 #7 av: LisaR

Inför träffar & utställningar så finns alltid möjligheten att samåka, få skjuts från stationer osv. Jag ser inget problem i att åka på möten som är planerade i god tid för att prata möss, klubben och träffa alla trevliga människor. Jag tycker att det är roligt att vi musmänniskor är så spridda & lite varstans. Och i och med det så kommer alla att få resa och färdas för det går inte att passa alla :) Ser fram emot det nya året, nya möss och människor. Tack för ett trevligt årsmöte ni som kunde komma <3

Anmäl
2016-03-06 12:13 #8 av: Grodan

4 medlemmar är väl typ ändå 20 % av SVEMUS medlemmar så det är rätt ok ur den synpunkten.

Jag hade tänkt åka för att visa att jag bryr mig och ställer upp, men det sprack (ingen att samåka med - åka långt är alltid lättare med sällskap - och tokig hund som jag bara behövde åka o träna med)

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-03-06 16:08 #9 av: Artlink

Fler tänkte komma men sjukdom, flytt, dubbelbokade helger osv drog ner antalet. Förr hade vi årsmöten i alla hast i samband med utställningar. Då var många på plats. inte för årsmötets skulle utan för utställningens skull. Jag föredrar hellre 4 som är intresserade av mötet än 15 som inte är intresserade om jag ska vara ärlig.

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.