Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus juni 2016

2016-06-19 18:53 #0 av: ajanki

Posta bidrag
- ladda upp foto och skriv berättelse om musen -
i denna tråd till och med 30/6

Varje månad har vi en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus.

Regler:

  • Endast ett bidrag per person.
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600.
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ.
  • Personlig berättelse på minst 2 meningar eller 500 ord.
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet


Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 30/6

(omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

Anmäl
2016-06-22 20:37 #1 av: [Jennah]

CAPPUCCINO

Det här är en pytteliten flicka som flyttade hit för bara två dagar sedan. Hon är blyg och försiktig, men ändå nyfiken. Hon tar en liten runda i buren och hämtar någon matbit, men sätter sig sedan helst och äter den i skymundan. De andra mössen tycker mycket om henne och går gärna dit hon är, så även om hon är blyg är hon sällan ensam! Hon är otroligt söt, och har alltid det där oskyldiga uttrycket i ansiktet. Jag kan verkligen se framför mig vilken bus den här knatten kommer att bli...

Cappuccino föddes för en månad sedan och var tänkt att bli orm-mat så småningom, men istället har hon hamnat här hos mig. Hon är en fin person som förtjänar det bästa <3

Anmäl
2016-06-24 06:52 #2 av: [Jennah]

Putt! Man kanske kunde länka tävlingen på startsidan? :)

Anmäl
2016-06-24 14:07 #3 av: Grodan

#2 Smart idée!

Gick tyvärr inte då det inte är en artikel.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-06-24 22:16 #4 av: MissanTissan

Killer-B

Killer-B föddes hos mig från supertrevliga föräldrar. Tyvärr tålde dom dock inte varandra, så när ungarna bara var 2,5 vecka så dog både mor och far.

Mycket pyssel från min sida, men alla ungarna höll sig vid liv. Och en individ jag var kär i från födseln var lillen Killer-B. Helt underbar mus, som från en sån trist start överlevde och blev den hon är idag. En mus värd att hedra! Och heder fick hon när hon blev besta pet 3 år 2016 <3

Hälsningar, Missan och djuren! Hjärta

Sajtvärd för Border Collie iFokus

Anmäl
2016-06-30 14:14 #5 av: [Jennah]

Sista chansen nu, visa upp era skönheter! :D

Anmäl
2016-06-30 16:44 #6 av: ariama

Tänkte att jag ska vara med, bara för att det blir fler bidrag. Ingen tanke på att göra bra foto, utan väckte Astrakan ur hennes skönhetssömn och knäppte snabbt ett foto. Hahahah, visst ser hon yrvaken och överraskad ut! Pussar

Astrakan är en raring på 10 månader. Inte rädd men lite blyg. Går inte gärna upp i handen självmant (i alla fall inte på de 3 sekunder som jag orkar vänta) men tittar alltid fram, är nyfiken, och ser mig i ögonen. En mild, rar och otroligt snäll dam i färgen recessive yellow, hårlaget satin korthår och teckningen broken.

Anmäl
2016-06-30 19:19 #7 av: LilliBillie

Hejsan!
Här kommer MollyMus! Hon har bott hos mig och min 6-åriga dotter i 24h så hon är vääääldigt ny i familjen! Vi tycker naturligtvis att hon är finast i världen (även om vi inte vet ett dugg om ålder eller härkomst!) och vi vill visa henne för alla!
😀🐀

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.