Beteende, hälsa & skötsel

Nytt smått i musfamiljen

2016-08-08 10:32 #0 av: Alwyn

Tre nya små Vattnadalare har nu välkomnats in i familjen! HjärtaHjärtaHjärta

Tanterna har varit himla fina mot dem men den ena bebisen är en riktig pip-sill och vill absolut INTE bli trängd eller nosad i baken ArgFörskräckt Hon kan ena stunden va cool lugn med att sitta rygg i rygg med en tant, för att i nästa stund skrika  för ingenting. Någon enstaka gång har en tant jagat efter henne då hon fått sitt utbrott och tuffsat till henne lite, hon gör dem liksom oroliga när hon skriker och far iväg sådär. Detta har gjort att situationen varit spänd och jag har särat dem på natten för att få sömn. 

När de satt tillsammans i transportburen var allt jättebra! Så fort de fick mer yta och en massa gömslen och prylar blev hon gnällig och pipig. Så jag tog bort alla prylar och i morse satte jag ihop dem med enbart EN beriknings-pryl som visade sig toppen. Den har många utgångshål och attraherade allas intresse så den var verkligen suverän! 

Anmäl
2016-08-11 14:06 #1 av: Grodan

Grattis! Hjärta

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-08-12 10:27 #2 av: Alwyn

#1 Tack! Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.