Beteende, hälsa & skötsel

Kan jag lyckats köpa en dräktig hona?

2016-08-19 23:32 #0 av: Anonymousey

Fick hem tre fina tjejer idag, de beter sig alla mycket bra och jag är riktigt nöjd. Det lilla som jag reagerar på är att den ena honans mage ser precis ut som hon svalt en pingisboll... Jag har ju läst det mesta som går att läsa om möss och jag är väll säker på att hon är dräktigt. Detta är något jag får ta ansvar för, eftersom jag köpte(från vad jag trodde) var en seriös zoobutik, där de avdelar vid bra ålder osv. Detta kan dock vara ett misstag som inte brukar hända hos dem så jag har ändå viss översyn. Aja, min fråga är om ni kan tyda de bilder jag försökte ta om ni ser vilken dag hon är i rsp hur långt det kan vara kvar... Jag har gått igenom flertal artiklar kring dräktighet så faktan börjar rulla in är dock tacksam för stöd och tips här, från er med erfarenhet<3.

Anmäl
2016-08-21 00:17 #1 av: Grodan

Det kan ju vara så, men det kan även vara så att hon fyllt hela magen/tarmarna med mat. Du får avvakta och se helt enkelt.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2016-08-21 11:24 #2 av: Anonymousey

Absolut, tack för svar!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.