Köp/Sälj/Efterlysning/Auktioner

Afrikanska sebramöss säljes med eller utan bur

2017-03-16 12:20 #0 av: Alwyn

På grund av kommande flytt och förändrad livssituation söker jag ett nytt hem åt mina fyra sebramöss. De bor en och en, i en stor hemmagjord burmöbel där varje mus har ett eget våningsplan. Mått på burmöbeln D 40 cm L 120 cm H 200 cm och den står på hjul. Du kan köpa hela burmöbeln med mössen i, eller enskilda möss utan möbel. Inte enbart möbel.
Om arten: Sebramöss behöver yta och extra värme. Utöver det är de ganska lätta att ta hand om eftersom de inte kräver någon hantering. De är luktfria vilket gör att man inte behöver städa lika ofta som till vanliga möss. Här kan du läsa allt du behöver veta om arten:
https://knivstaetologen.wordpress.com/…/02/sebramoss-grasm…/
Jag har höga krav på köparen: Du ska ha läst på om arten i länken ovanför. Du talar antingen svenska eller engelska väl och jag vill att du berättar lite om dig själv. De skall INTE bo tillsammans eftersom de separerades på grund av slagsmål. Självklart erbjuder jag nya hemmet stöd och hjälp. Det är absolut ingen brådska med flytten.
Finns i Knivsta. Om du känner att du skulle kunna ge dem vad de behöver så skriv en kommentar och skicka ett Pm. 
Priset kan diskuteras.

Anmäl
2017-03-16 15:28 #1 av: Grodan

Hoppas du hittar riktigt bra hem till dem.Hjärta

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2017-03-18 06:47 #2 av: Alwyn

#1 tack, det hoppas jag med Hjärta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.