Om sajten (INFO)

Engelska systersajten

2017-11-25 16:11 #0 av: Grodan

I februari startade jag den engelska motsvarigheten till mus-ifokus: https://mouse.savvity.net

Tyvärr har den inte utvecklats så väl. Och nu funderar jag lite på vad jag kan göra åt det. Vad tycker ni?

(Jag har själv varit väldigt inaktiv där, mkt pga att det inte finns fler än 22 medlemmar och de är alla svenska...)

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2017-11-25 16:33 #1 av: Snurrig

Går det att göra reklam för den på något sätt? Så att det når ut till personer från andra länder? Skriva i engelska musgrupper på facebook? Fast folk stör sig kanske på sån reklam..

Anmäl
2017-11-25 17:17 #2 av: Novachan

Jag har inte gått med då jag räknar med att det redan finns engelska forum om möss och att det därför inte kommer komma in någon ny information där - tror inte att så många engelsktalande kommer att hitta dit eftersom det som sagt redan finns andra forum. Tycker bättre om samla info från engelska sidor hit till svenska musifokus, och kan gå översätta infon till svenska vilket underlättar för vissa. Och sen är jag en sån som tycker att det är bättre med ETT riktigt bra forum istället för två bra/okej forum.

Kanske att jag skulle kunna övertygas med argument och syfte till varför det engelska musifokus-forumet har skapats(?)

Anmäl
2017-11-25 18:50 #3 av: Snurrig

#2 För dom som redan använder ifokus är kanske savvity en onödig sida, så det är nog svårt att övertyga dig till varför du ska hänga där istället för här. Men för dom som inte kan svenska, eller dom som vill ta del av åsikter från andra länder med andra värderingar så borde savvity vara lika underbart som ifokus är. Såklart det redan finns andra mer specifika forum som i dagsläget är mycket bättre, men det "vi" har till fördel är att man får tillgång till massvis med olika forum med endast ett konto och inloggning. Du behöver inte vara medlem på tusen olika sajter. Visst finns facebook, men alla vill inte använda det. Det är anledningen till varför jag tycker så mycket om ifokus/savvity i alla fall.

Anmäl
2017-11-25 19:20 #4 av: Grodan

#1 Jag är inte aktiv på fb på det sättet och skulle inte göra reklam så heller. Men jag tror inte det är DET som är problemet. Problemet är att ingen engelskspråkig blivit medlem...

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl
2017-11-25 20:09 #5 av: Snurrig

#4 Ja, men för att få någon engelskspråkig medlem så måste man nå ut till dom på något sätt. Jag vet då inte hur, annat än genom någon form av "reklam". Att man rekommenderar sidan. Att man berättar om det för sina vänner, och ber dom att i sin tur berätta för sina vänner osv.. det kommer ju inte magiskt att komma dit nya medlemmar (speciellt inte från andra länder) när ingen vet om att sidan existerar.

Anmäl
2018-01-21 18:38 #6 av: Grodan

Bomb

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl