Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus mars 2018

2018-02-25 21:06 #0 av: ajanki

Posta bidrag och ladda upp foto och skriv berättelse om musen i denna tråd till och med 25/3 Varje månad ska vi ha en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus. Regler: Endast ett bidrag per person. Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600. Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus. Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ. Personlig berättelse på minst 50 ord. Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/3 (omröstning sker sedan endast till den sista i månaden) Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2018-02-25 21:17 #1 av: ajanki

Det här är SE-Tsunamis Motley. Man kan säga att det var kärlek från första ögonkastet! Från min sida vill säga...Jag fick allt jobba lite innan Motley tyckte om mig också. Han var inte direkt rädd men ganska ointresserad av mig i början. Nu räcker det att jag ropar på han så sticker det där lilla söta röda huvudet ut ur huset :)
Jag hoppas vi får lång tid tillsammans!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2018-02-26 11:45 #2 av: Persilade

Detta är McCree, en av mina grabbar från min första kull. Han är den absolut gosigaste, kärlekstörstande mus man kan ha. Att vara ensam i sin bur är det värsta han vet. Så han hänger som oftast med oss människor i vardagsrummet. Oftast sovande i min hand där han burrar in sitt huvud mellan mina fingrar, snosar lite och somnar. Han är precis som sin mor som en liten hund. Tigger, kommer på inkallning och älskar mys. Så har han varit sen han var liten. 

Anmäl
2018-03-02 14:27 #3 av: ariama

Tuzz får vara med denna månad. Hon är snart 3 1/2 månad och ingår, tillsammans med sex systrar, i ett projekt där jag så småningom hoppas minska tumörfrekvensen. Färgen är Recessive Yellow och hon är rar men lite för "nervig" i min smak, samt inte fullt så social som jag önskar mina möss. Men här går andra prioriteringar först. Givetvis tycker jag ändå mycket om både henne och systrarna.

Anmäl
2018-03-02 15:04 #4 av: Tsunamis

Jag hinner ju aldrig vara med i dessa, så vi provar.

Tsunamis Athena, Beige fuzzy hairless tjej. En av mina trevligaste fuzzy hairless som har fått de där stora rådjursögonen efter mormor. Hon bor idag med syster och kusin och kommer förmodligen få flytta ända till Polen. Vi får se om hon kommer uppskatta det! Hon brukar leva rövare i buren och gnaga ner hängmattorna till mattes förtret. 

MvH   SE-Tsunamis   hemsida   ~   email   ~   Facebook
Sajtvärd på Gerbiler ifokus
Admin på Möss samt moderator på hamster och gerbil som sällskapsdjur

Anmäl
2018-03-02 16:20 #5 av: Novachan

#4 OMG så söt hon är!!! KärHon kan flytta hit istället Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.