Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
TÄVLINGAR

Posta bidrag till månadens mus maj 2018

2018-05-06 11:22 #0 av: ajanki

Posta bidrag och ladda upp foto och skriv berättelse om musen i denna tråd till och med 25/5 .

Varje månad ska vi ha en tävling: månadens mus. Medlemmar på mus-ifokus deltar genom att bifoga ett foto på sin mus samt skriver en personlig berättelse om den. Vid årets slut koras någon av månadsmössen till årets mus. 

Regler: 

  • Endast ett bidrag per person. 
  • Välj ett foto som är minst >>>>800x600 pixlar<<<< - det vill säga inte för litet foto, då det blir svårt att bedöma och se små bilder. Större går bra då det skalas ner till 800x600. 
  • Musarter som får delta: tammus, taggmus, natal, zebramus och pygmemus.
  • Flera möss får finnas på bilden men vi ser helst att det endast är en mus ifokus för att visa och berätta om denna speciella individ. 
  • Personlig berättelse på minst 50 ord. 
  • Månadens mus avgörs genom röstning av medlemmarna - denna vinner ära i all evighet 

Hjärta

Erat bidrag lägger ni i den här tråden ända fram till den 25/5 (omröstning sker sedan endast till den sista i månaden)

Glöm inte den personliga berättelsen om din mus och lycka till!

http://anettesmousery.weebly.com/

https://anetteajanki.wixsite.com/myferrets

http://kennel-al-shen.weebly.com 

http://minarexkaniner.weebly.com

Medarbetare på mus ifokusHjärta

Anmäl
2018-05-14 18:55 #1 av: Grodan

Min äldsta gubbe nu är SE-Morakullan´s Kajfirmus. Han föddes artonde juli sjugohundrafemton, så idag är han två år, tio månader och en dag. Han är en Agouti Burmese Longhair. 

Han är en dumsnäll kille som ger ett lite korkat intryck. Han sitter oftast bara och ser lite dum ut i handen. Men såfort jag tar fram kameran rör han sig precis när jag trycker på avtryckaren. Så jag har massa suddiga foton på honom. Faktum är att de senaste två åren har det varit honom jag velat ta foto på till tävlingar och det har inte lyckats väl någon gång... Så hans lugna härliga temperament går lixom inte att fotografera. Men det gör ju inget.

Kajfirmus är flocksmart och snäll med andra möss. Han har alltid haft sällskap i buren. Första åren med bröder, sen med två honor och sen med söner ur den ena kullen. Han bor forfarande med söner, men en liten djävul viskar i mitt öra att han borde bo med en hona... (hm..?)

De senaste månaderna har Kajfirmus varit noga med dieten. Han väntar tålmodigt på utfodringen och sitter sedan och väljer omsorgsfullt vad han vill och behöver äta. Jag undrar om det är det som gjort att han är så frisk och gammal. 

Bild tagen nyss... lika svårt som vanligt.

__________________________________________________

Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~  arinella´s råttuppfödning

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.